Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mammmma

dziecko plus brudna woda

Polecane posty

Gość mammmma

Wstyd się przyznać ale zapomniałam wylać wode z odkurzacza, woda zaczęła śmierdzieć, jak sprzątałam mały podleciał wsadził łapki i zawędrowały do buzi. Martwie się czy coś może mu się stać. WIem, ze ew. objawy zatrucia pojawią się (mam nadzieje ze nie). Czy taka długo stojąca woda jest bardzo groźna ?

Gość mammmma
To był naprawdę smród. Aż do teraz go czuję. Mam nadzieję, że nic tam mu się nie stanie ...

Gość gość
mysle ze powinnas dac mu duzo wody do picia.. zawsze to troche oczysci organizm, nie martw sie niesety takie rzeczy sie zdarzaja, jestes tylko czlowiekiem i nie dopilnujesz wszystkiego, miejmy naddzieje ze dzieciaczkowi nic nie bedzie :)

Gość mammmma
Zmusiłam go do wymiotów ... no ale w sumie, niekoniecznie dałoby jakiś efekt, bo przecież jak tam jakieś bakterie były to to nic nie da ... no, ale pozostało mi go obserwować i stresować się przez tydzień ...

Gość gość
a nie zdarzyło CI sie ze zjadał piasek, albo kamiki z podwórka wkłądał do buzi, o petach nie wspomnę. Dziecko raczkujące ciagle do buzi łapki pcha:] a brud z calego mieszkania na nich zbiera. Nie ma sie co bac

Gość mammmma
noo, jeszcze nie, bo on dopiero zaczyna przygodę z chodzeniem. Mam nadzieję,że nic mu tam nie będzie, no ale zęby wychodzą wiec i odpronosc nizsza....

Gość gość
o jej, jeszcze nie wiesz jak dzieciak potrafi sie ubrudzic i co do buzi wepchac:x A na sterylnym nie da sie wychowac, chyba ze zamkniesz w klatce

Gość mammmma
Oj, nie! Ja wcale nie jestem sterylna mamą ! I nie stresuje się jak mi żeżre mydło przy kąpaniu, i siniaki znoszę (już) ze spokojem. No, ale taka woda zasyfiona to przegięcie chyba ... pojawiły mi się te wszystkie e-coli, shigiella i inne przed oczami i się zmartwiłam ...