Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla niedoswiadczona mama

jestem w ciazy kiedy moge pojsc do lekarza

Polecane posty

Kochane ja jestem po prostu zalamana. Wlaczyly mi sie amorki:) jak nigdy. ale lekarz powiedzial zebym na razie powstrzymala sie od wspolzycia. I zastanawiam sie dlaczego. Bardzo trudno jest sidepowstrzymywac jezeli wszystko kusi :( :D ale mi hormony szaleja. Masakra !! :D

Gość huanamaria
kochana masz ochote to ponies sie przyjemnosci. Ja teraz 100 razy bardziej wole sex niz przed ciaza :) !!! bo jest nieziemsko :P oddaj sie ukochanemu i nie panikuj. Nic Ci od jego męskości nie będzie w końcu to on tam działał zeby byla fasolka. :)

Wiesz, wiem ze tak jest, ale jak juz czlowiek wbije sobie do glowy slowa lekarza... a dzisiaj mija nasze 5 lat. I chcialabym cos romantycznego zrobic :)

Gość barszczzuszkami
Hej jak samopoczucie dzis

Gość huanamaria
Hej dziewczyny, ale mialam dzis przypadek :-( Spadlam ze schodow az gwiazdki zobaczylam i rozcielam glowe :-( akurat w tym momencie narzeczony przyjechal i od razu zabral mnie na sor do szpitala. Zalozyli mi szwy wybadali poki co ok. Ale strachu sie najadlam :-(

Gość barszczzuszkami
Oj biedactwo uważaj na siebie i na fasolk. Ja jutro ide do lekarza w koncu denerwuje się trochę

Gość huanamaria
Dobrze ze na brzuszek nie spadlam bo bym sobie nie wybaczyla :-( musieli mnie na zywca szyc bo zniezulenia nie dadza jak w ciazy jestem ...

Huanamaria ty jestes jakas pechowa :D barszczzuszkami to normalne, pocieszaj sie mysla ze moze juz bd fasolcia :)

Gość huanamaria
Chyba naprawdę mam jakiegoś pecha. Mieszkam z narzeczonym i już nie raz spadłam z tych schodów no ale wczoraj to az mi cale zycie przed oczami przelecialo myslalam ze nie żyje. Rane mam sporą taką 4 cm :( Musieli mi wloski tam obciąć, dobrze ze w takim miejscu ze nie widac.

Masakra. Kochana ty uwazaj na siebie :) zdarza sie ze cos sie tam stanie :) to teraz musisz jak zolw chodzic i rozgladac sie na prawo i lewo :)

Gość barszczzuszkami
:( nie przyjął mnie dziś :( bo wziął wolne a. Nikt mnie nie poinformował i dziś dowiedzialan sie że mam wizytę na 28 dopiero to trochę za pozno mi się wydaje

Czesc dziewczynki.jak samopoczucie?mnie mdlosci juz wykanczaja i denerwuje mnie ze wszyscy teraz dmuchaja na mnie i na nic nie pozwalaja

Gość gość
hej , dziś rano zrobiłam test i wyszły 2 grube kreski .. brzuch daje o sobie znać co jakiś czas ... oprócz tego ciągle pije przez co ciągle latam siusiu :) malenstwo nie było planowane będę młodą mamą, , ale mam nadzieję , że mogę dołączyć ostatnia @ 6.02 czyli wychodzi 6 tydzień :) marysia 18

Gość barszczzuszkami
Hej Marys gratuluję :)

Witamy cie serdecznie :):) planowane czy nie, mloda czy nie mloda, wazne ze bedziesz mama :):) Barszczzuszkami dzisiaj wielki dzien :)

Oj, barszczzuszkami to raczej nie za pozno. Bedziesz w 7-8 tygodniu. Wiec to idealny czas. :): A ja ide jutro do lekarza bo przeziebienie lekkie mnie chwycilo. A ja nadal oprocz okropnego bolu piersi i zachcianek nie mam nic :) ale schudlam, na poczatku to normalne, tak mi mowiono

Gość huanamria
Witamy na forum kochana :) Jej ja mam od wczoraj takie mdłości nie mogę jesc, teraz mnie nalecialo na ogorki kiszone :D Bylismy dzis z narzeczonym w usc i ślub ustalony na 20 kwietnia czyli wielkanoc :) Wkurza mnie ze nikt mi nie pozwala nic zrobic, jak bym jakas chora byla a najbardziej to przyszla tesciowa, kiedys poronila i dlatego tak na mnie chucha.

Gratuluje huanamaria :) a ja teraz jak moj kochany wroci tez w koncu musze cos zrobic w tym kierunku. Najpierw cywilny, a po urodzeniu dziecka koscielny :) chyba kazda z nas traktuja jakbysmy z porcelany byly :D

Gość huanamaria
:) My koscielny wezmiemy za rok razem z chrzcinami chyba :) Ja tak wole, nie chce teraz koscielnego, cywilny taki na 60 osob, przyjecie i bedzie :)

Hej dziewczyny.te mdlosci mnie wykoncza najgorzej jest wieczorem wczoraj az 3 razy wymiotowalam,mam dosc.co do slubu to bierzemy teraz cywilny a w czerwcu koscielny

Natalcia a po co bierzesz teraz cywilny skoro w czerwcu mozesz wziasc konkordatowy w kosciele? My zapewne tez polaczymy koscielny z chcinami.

Gość huanamaria
To my wlasnie tak robiy ze slubem natalcia. :-) Ja tez sie zle czuje :-(

Ide w tym tygodniu na badania.najgorzej to boje sie glukozy na czczo.przeciez nie dam rady tego wypic

Gość gość
ja muszę najpierw popytać znajomych .. bo u mnie w małej miejscowości zaraz zaczną się ploty .. a poza tym bez opiekuna prawnego mnie nie wpuszcza , a rodzice za granicą wracają za 4tyg , a wolę im powiedzieć po wizycie u lekarza :) ale dojeżdzam do większej miejscowości do szkoły , więc tam na pewno jakiegoś znajde .. mi to się wydaje , że ja wcale nie jestem , bo objawów oprócz cyckow i braku @ i tego że tyle pije i przez to siłam to nic .. tyle , że w autobusie mi się robi niedobrze .. ;( i podbrzusze co jakiś czas się odzywa ;) Marysia :) a co ze ślubem to fajny pomysł. połączyć zchrzcinami ; ) sama bym tak zrobiła , ale narazie ślubu nie planuje :d

Gość huanamaria
Natalcia nic sie nie pije! :-). Glukoze na czczo robi sie z krwi. Ja mam w normie :-).

Gość barszczzuszkami
U nas sprawa ślubu na razie jest w fazie planów jedyne co ustalone to cywilny przed porodem kościelny po o ile w ogole bedzie

Gość huanamaria
Marysia zmien nick bedzie nam latwiej :-). To Ty ile masz lat kochana? Ciesz sie ze poki co nic cie nie meczy. Mnie mecza mdlosci. Dzis to tylko ogorki kiszone przyswajam.

Gość gość
jestem na telefonie i nie wiem jak to zrobić ;( za 3 miesiące skończę 18 lat ;) ale ja nie wiem czy nie martwić się tym skoro każda z was ma ... Marysia

Ja tez mam takie objawy jak ty marysiu :):) a w ciazy jestem :):)