Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oliicoliboli

Sieć play Dobra?

Polecane posty

Gość Oliicoliboli

Hej chce przejsc na karte z play ale nie wiem jakie są tam oferty i czy warto ? slyszalam,że to play ma sie za darmo .. Ktoś z was ma i mogl by napisać pare słów na ten temat . prosze ?

Gość gość
korzystam i jestem na tak

Gość gość
Mam play i owszem jest tanio, jednak czesto są problemy z zasiegiem w mieszkaniu i w pracy, czyli w budynkach. Nie wszedzie tak jest ale zbyt czesto. W swoim mieszkaniu mam dobry zasieg, natomiast u rodziców w mieszkaniu i w pracy poprostu zeby zlapac zasieg musze wyjsc z budynku. Mieszkam w duzym miescie na śląsku. Jaka cena taka jakosc. Osobom wymagającym nie polecam tego operatora.

Gość gość
e tam zasięg dobry, dużo jeżdżę po polsce, a po drugie play korzysta ze swoich nadajników jak i plusa i orange

Gość gość
Nie ma problemów z zasięgiem. jak ma sie telefon z dobrym zasiegiem to nie ma zadnych problemów. A jak niektore modele telefonów maja skopany zasieg to inna sprawa.

Gość Oliicoliboli
A do tej samej sieci to prawda ze ma sie za free?

Gość gość
autorko a nie wiesz że są inne strony w internecie niż kafeteria? wejdz na play.pl i sprawdź, wiem trudne ale spróbuj

Gość gość
a te 50 zł masz na połaczenia i smsy do obcych sieci. Z raz w miesiac tez sa promocyjne doładowania jak doładujesz konto przez strone playa. Wtedy czesto mozna za doładowani 51 zł dostac kolejne 100% doładowania na 30 dni