Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzień teściowej

Polecane posty

Gość gość

Witajcie! Już pojutrze dzień teściowej... a ja sama nie wiem. Jestem z moim facetem 6 lat. Ślubu nie planujemy więc technicznie teściowej nie mam. Jednak - mimo stosunkowo rzadkich kontaktów (odległość) - teściowa traktuje mnie jak rodzinę, jak o rodzinie o mnie mówi i ogólnie mamy dosyć poprawne stosunki. Pytanie teraz - wysłać życzenia czy nie?

Gość gość
up

Gość gość
ja nie wysyłam.

Gość gość
up!

Gość gość
Dzien Tesciowej "Powstał na wyraz szacunku i wdzięczności synowej lub zięcia wobec teściowej za jej obecność, zainteresowanie i pomoc w wychowaniu dzieci, utrzymaniu wspólnego gospodarstwa domowego, rozwiązywaniu problemów. " No to moja teściowa się nie łapie, żadnego z punktów nie spełnia:D

Gość gość
No mieszkamy daleko więc ani nie pomaga z domostwem ani z kłótniami (których nie ma), nie mamy też dzieci ;) Ale szanuję ją i bardzo lubię stąd się zastanawiam ;)

Gość gość
Ja lubie moja teściowa :)

Gość Debilzm na maksa
Kto to znów wymyślił???? Nie jestem pierwszej młodości ale o tym nie słyszałam.Dzień pijaka, dzień pasożyta, i co jeszcze?!

Gość gość
Skoro tesciowe w dużej mierze wymagają, żeby nazywać je mamami (a nie teściowymi), to może składajmy im życzenia na dzień matki? A jak na dzien teściowej chcą to niech się nie oburzają jak nie mówimy do nich "mamo":)