Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hiuh

Media kłamią

Polecane posty

Gość hiuh

Nawet nie wiecie jak to wszystko jest ustawione i stronnicze. Odezwali się głównie w necie na POLSKICH stronach Polacy którzy mieszkają na Ukrainie i wcale nie jest tak jak podają media. Nie wiem czy zauważyliście że nasze polskie tylko z nazwy media twierdzą że MY WSZYSCY jesteśmy z Ukrainą w "cierpieniu", a to g***o prawda i pokazują tylko ten jeden jedyny wykreowany obraz, Ukrainie i Polakom w Polsce. A to g***o prawda bo ponad połowa Ukraińców nie była i nie jest za banderowcami, a nasze media znów twierdzą, że UKRAINA (czyli niby cały ich kraj ) jest za opozycją. Ukraińcy którzy są przeciwnikami opozycji twierdzą, że nasz kraj się wtrąca (oni także dali się nabrać mediom co do całkowitej jedności polaków z "cierpieniem" Ukrainy). Teraz jeszcze wciągnięto w to głupiego widocznie jak but Putina, który z łatwością połknął haczyk, bo na Krym od dawna ostrzył sobie pazurki. Wszystko jest ustawione, my mamy poprzez pranie mózgu w telewizji znienawidzić Putina (tego na którego chcą zwalić winę) i stanąć murem za USA i UE.

Gość gość
no bardzo jednostronne są, jakby jakiś rozkaz dostali

Gość gość
nie zesraj sie.

Gość gość
nie zesraj sie.

Gość hiuh
Tu już srasz pod siebie na rozkaz żydków z telewizji...

Gość gość
biegunki dostali polskojęzyczni dziennikarze a mnie ta ukraina już nudzi

Gość gość
Akurat mówią prawdę, bo znam Ukraińców i wiem jakie mają zdanie na ten temat. Ukraińcy są albo za Majdanem albo słuchają manipulacyjnych mediów, które są prorosyjskie, a więc ci ludzie nie mają pojęcia co się u nich naprawdę dzieje. I jeszcze jedno - ludzie z Majdanu to nie banderowcy.

Gość gość
Dlatego ja nie oglądam wiadomości i w ogóle nie włączam tv, by żyło się lepiej ;)

Gość hiuh
Ja też już tym rzygam. Chciałem podkreślić w czym problem tylko, bo nawet tu temat nr 1 "wojna", bo co bo w telewizji jakieś mendy im to powiedziały??? Kiedy Polacy zaczną myśleć samodzielnie???

Gość gość
Ta, Ukraina Cię nudzi, ale pewnie srasz ze strachu, że może wybuchnąć III wojna światowa.

Gość hiuh
A kto jest ich "wodzem"? Czy czasem przy rewolucji nie był nim żyd Kliczko na posyłkach UPA, banderowiec że tak powiem?

Gość fotel
dziennikarze mówią to co im szef każe ,jak w każdej pracy.obecnie jest odgórny nakaz wspierania ukrainy ( zreszta ch*j wie po co) to wspierają .

Gość gość
hiuh - Kliczko jest wg Ciebie banderowcem? :D

Gość hiuh
Proste, żeby Rosja się w******a i na nas ruszyła. Ci tam co ten konflikt NAPRAWDĘ wywołali chcą mieć czyste ręce.

Gość gość
hiuh - Twój nick powinie wyglądać ''niuch'', bo chyba się czegoś nawciągałaś/eś.

Gość gość
hiuh - Opanuj się, bo nerwy z narkotykami nie wpłyną na Ciebie dobrze. Jak już pisałam znam wielu Ukraińców, bo mam niedaleko granicy i wiem, że media w tym wypadku mówią prawdę. I gratuluję Ci, że czytasz propagandową stronę ''Kresy''.

Gość fotel
gość 21.50 tyle wiesz co zjesz.

Gość gość
TVN rządzi.TVN radzi.TVN nigdy cię nie zdradzi. to mówiłem ja kamil durczok.

Gość gość
fotel - Wiem, bo znam dużo Ukraińców, którzy przyjeżdżają do Polski lub tutaj mieszkają i mają kontakt z rodzinami mieszkającymi na Ukrainie.

Gość gość
No "Hamerykę" dopiero teraz odkryłeś/łaś?! To nic nowego, a masy wierzą.

Gość gość
Media zawsze klamaly.

Gość fotel
gość 22.19. wierzę że znasz wielu ukraińców z okolic lwowa ,ukrainy zach. ,byłej galicji, ale to potomkowie upowców.tam każdy w rodzinie ma przodka który ma na rękach krew polaków.tam nacjonalizm jest mocno zakorzeniony,ale to nie cała ukraina.ukraina pł-wschodnia jest pro-rosyjska.