Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielonooka95

czy mogę być w ciąży ?

Polecane posty

Gość zielonooka95

cykl miesiączkowy mam regularnie co 26 dni w styczniu okres miałam 27.01 a 15.02 robiłam to z moim chłopakiem bez gumki okres spóźnił mi się 4 dni ale w końcu przyszedł wczoraj tzn 2.03 gumka spadła i trochę dostało się do środa dziś dziwnie boli mnie brzuch tak jak bym miała mieć okres, co to może oznaczać, czy mogę być w ciąży ?

Gość gość
skoro jest okres normalny to po co się pytasz?

Gość zielonooka95
bo chce wiedzieć jaka może być przyczyna bolącego brzucha bo na okres to za wcześnie :/

Gość gość
masz okres więc to normalne że może cie bolec brzuch...jejku dziewcyzno co z tobą?

Gość zielonooka95
problem w tym że okres miałam24.02 skończył mi się 27.02 a teraz brzuch mnie boli jeszcze nigdy tak nie miałam że po okresie mnie bolał

Gość gość
styczniu okres miałam 27.01 a 15.02 robiłam to z moim chłopakiem bez gumki okres spóźnił mi się 4 dni ale w końcu przyszedł wczoraj tzn 2.03 to kiedy w końcu miałaś ten okres?

Gość zielonooka95
cykl miesiączkowy mam regularnie co 26 dni w styczniu okres miałam 27.01 a 15.02 robiłam to z moim chłopakiem bez gumki okres spóźnił mi się 4 dni dostałam 24.02 ale w końcu przyszedł wczoraj tzn 2.03 gumka spadła i trochę dostało się do środa dziś dziwnie boli mnie brzuch tak jak bym miała mieć okres, co to może oznaczać, czy mogę być w ciąży ? chodziło mi o to że wczoraj gumka spadła :/

Gość gość
no ale podczas okresu uprawialiście seks? więc pewnie w ciązy nie jestes. Ale mnie po zapłodnieniu bolał brzuch i to mocno

Gość zielonooka95
nie podczas okresu nie uprawialiśmy seksu, nie dość że miesiączka mi się spóźniła kilka dni to trwała o wiele krócej bo od 24.02 do 27.02. żeby tego było jeszcze mało to wczoraj jak się kochaliśmy to gumka spadła i troche spermy dostało się do środka a dziś brzuch mnie zaczął boleć tak jak bym miała dostać okres, może to po prostu boli przez stres wywołany tym że boje się że będę w ciąży ?