Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto widział swoją dziewczynę żonę w akcji z kobietą???

Polecane posty

Gość gość

witam jak w temacie kto widział swoją panią całującą się lub kochająca z kobietą? w jakich to było okolicznościach?? ja widziałem moja kobietę namiętnie całującą się z jezyczkiem. innym razem jak robiła minetke. kobiety wy opisujcie jakie pokazy z kobietami robiłyście dla swoich panów

Gość gość
jara Cie to jak kobiety się pieszczą? a co podnieca Cię w kobiecie

Gość gość
jara mnie bardzo jak całują się namiętnie jak dotykają się po cipkach ogólnie jak się sobą zajmują

Gość gość
a ciebie co jara

Gość gość
Ja widziałem jak rznąl inny facet moja żonke a miał spory sprzet jęki były wielkie.Tak rzną że mialem widziec jak wchodzi w cipkę.To jest podniecenie wielkie żonka też przezyla coś czego nie przezyła bo byla cnotka.Gdy skończył ja wszedłam lecz kończyłem szybko bo byłem tak podniecony lecz takiego długiego wytrysku jeszcze nie miałem.

Gość gość
a żona nie miała przygody z kobietą?

Gość gość
Jeszcze nie lecz będziemy robić czworokat wtedy bedzie różnie.A ja też jak żonka nie miałem innej kobiety poza żonką.Wtedy zonka chce zobaczyc jak rżnę inną potem ja będe patrzył jak ja rznie mąż tamten.Bo chodzi by widziec jak rżnie facet żonkę i odwrotnie by sie tym podniecać i przezywać wspaniałe chwile.

Gość gość
witam ja miałem okazję ze znajomym patrzeć jak u nich w domu nasze żony calowały się i masowały sobie cipki przez majteczki. szkoda że to nie skończyło się 4 kątem ale myślę że to kwestia czasu

Gość gość
Dodam że dobrze jest byc przy badaniach zonki u ginekologa faceta na fotelu.Prawie zawsze jestem bo w dużych miastach to normalne.

Gość spelniony
mialem dziewczyne i czesto robilismy trojkaciki z jej kolezankami, raz czworokat ze znajomymi.uwielbialismy to oboje az do pewnego trojkata. chyba oboje zakochalismy sie w tej dziewczynie, spotykalismy sie we troje przez okolo rok, ale coraz czesciej spotykalem sie z nia sam. wkoncu musialem wybrac, wybralem ta nowa. minely 3 lata , jestesmy szczesliwi ale nie moge jej namowic na 3kat, mowi ze wie czym to grozi i nie zaryzykuje. strasznie mi tego brakuje ale szanuje jej decyzje

Gość gość
jak ja byłem z żoną u gina i miała usg dopochwowe to miałem siedziec za parawanem, pyta mi stała, że hej

Gość gość
extra moje marzenie zobaczyć jak moja zona líże cipke innej kobiecie albo chociaż jak wkłada jej język w usta

Gość MayaM24
A ja bym chciala dwoch panow w akcji ale na mnie:) powaznie to chodzi za mna juz z pol roku! Trojkat mega mi sie marzy! Jak by co to maya.mattis@gmail.com

Gość gość
jeżeli jesteś atrakcyjna to żaden problem napewno szybko kogoś znajdziesz

Gość gość
Gość za parawanem u ginekologa przecież decyduje Pacjentaka gdzie stoisz nie zboczony ginekolog.Ust 2008 r art 21 Prawo Pacjenta obecnosć osoby bliskiej podczas badań i zabiegów nawet w szpitalu!!A co do obecności jest wskazana gdy ma byc obecny przy porodzie!!!No i jak chcecie trójkat też sie przyda.

Gość Towma
Mnie chłopak namawia żebym przelizała się z koleżanką. Ale raczej się nie odważę, bo nie kręcą mnie kobiety. Jara mnie jedynie fakt, że on by się podniecał patrząc na to, ale to nie powód, żebym to robiła :p

Gość gość
może warto się przelizać może spodoba Ci się i posuniesz się dalej? pamiętaj że raz się żyję