Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

panowie jak reagujecie na kobiety z malym biustem?

Polecane posty

Gość gość
O dziwo chamówa tu jeszcze nie przyszła. Z małym biustem na pewno nie możesz nosić pewnych fasonów i gorsety wyglądają na tobie karykaturalnie.... Ile facetów tyle gustów. Jak ma do wyboru ładną, szczupłą i płaską i ładną, szczupłą z biustem to wybierze tą z biustem.

Gość gość
A ja mam ładną z małym biustem ale nieszczególnie szczupłą :)

Gość gość
chyba ,ze ta płaska będzie miała więcej w głowie i będzie ciekawszą osobą.

Gość gość
niestety masz rację mały biust ma zalety i wady nikture stroje wygląają po prostu beznadziejnie

Gość gość
chyba nie myślicie ,ze poważny facet dobiera sobie partnerke na podstawie ilości mililigramów w dwóch fałdach tłuszczu na klacie piersiowej ?

Gość gość
ja takie lubie, zaraz mi stoi :)

Gość gość
lubisz z małym biustem ?

Gość gość
Ja też lubię dziewczyny z małym biustem, ogólnie lubię szczupłe, drobne kobietki :)

Gość gość
...cyce muszom być takie żeby je na plecy zażucić

Gość gość
Chyba, że sie mylę

Gość gość
moja ma małe i uwielbiam jak chodzi bez stanika

Gość goscA
Ja mam male (65C) ubieram sie gustownie, a i tak przyciagam glownie facetow typu "jak na 2 randce dalej nic to szukam innej" albo zajetych.

Gość gość
Jak reagujemy ? Ale chodzi Ci o sytuację łóżkową ? Skoro facet się z Tobą zaczął umawiać jeszcze przed seksem to chyba sobie zdaje sprawe ,że nie jesteś cycata a mimo to nie przeszkadza więc czego się obaiwasz ? Podobasz mu sie taka jaka jestes. Kobiety sobie wkrecaja kompleksy przedewszytskim same albo robią to za nie ich zaiwstne kolezanki, troche znam nature kobiet ;)

Gość goscA
Moja kolezanka raz mi tak dogadala, ze zrezygnowalam z pojscia na basen, tak mnie wpedzila w kompleksy ale na szczescie tylko na jeden dzien. Sama oczywiscie byla zakompleksiona na punkcie swojej figury. Baby to wredne stworzenia.

Gość gość
no właśnie o tym mówie, my tak naprawdę patrzymy się na całokształ kobiety i jak kobieta mi sie podoba to może być nawet po amputacji piersi ;) Babki same się wprowadzają w kompleksy z zawiści ;) Nie przejmuj się tylko bierz z zycia co najlepsze bo kompleksami nie tylko niszczysz sobie zycie seksualne ale tez zycie seksualne swoje partnera ktory cie akceptuje ;)

Gość gość
A ja mam ładną z małym biustem ale nieszczególnie szczupłą Nie każdy poleci na z**** genetycznego. ******* Na pewno Ty jesteś bogatym i przystojnym prezesem z 25 centymetrowym penisem i nowym sportowym autem ;) Bo jak nie...to módl się ,żeby ten z***jeb genetyczna chociaż się na Ciebie spojrzał ;)

Gość goscA
Dokladnie, ladne moga byc zarowno male jak i duze piersi, poza tym chyba idzie moda na male, bo Doda wyjela swoje cyclikony ;-)

Gość gość
Pewnie, że wolą większe. Nie gadajcie głupot o wszechobecnej akceptacji ;)

Gość gość
wolą większe ale u szczupłych lasek ;) tłuszcz według facetów jest dozowlony u kobiety tylko w rejonie cycków i tyłka.

Gość gość
Ja nie przepadam za chudymi szkapami. Te z odrobiną krągłości mają też i większy biust, który uwielbiam :)

Gość gość
goscA Moja kolezanka raz mi tak dogadala, ze zrezygnowalam z pojscia na basen, tak mnie wpedzila w kompleksy ale na szczescie tylko na jeden dzien. Sama oczywiscie byla zakompleksiona na punkcie swojej figury. Baby to wredne stworzenia. kiedyś miałam tak samo to specjalnie założyłam za mały biustonosz na plażę

Gość goscA
Widzialam chyba raz w zyciu bardzo szczupla laske z duzym biustem. Zreszta nie wygladalo to normalnie.

Gość gość
hehehe widać ,że post z 12:17 pisał jakiś ociekający tłuszczem wieloryb :D hahah nikt tu nie pisze o chudych szkapach ale o zgrabnych filigranowych laskach z biustem a'la Emily Ratajkowski :)

Gość gość
hehehe widać ,że post z 12:17 pisał jakiś ociekający tłuszczem wieloryb, który sie podaje za faceta :D hahah nikt tu nie pisze o chudych szkapach ale o zgrabnych filigranowych laskach z biustem a'la Emily Ratajkowski :) Ideałem facetów będzie idealnie szczupła kobieta z biustem ;) Nie łudźcie się ,że ich ideałem są Panie z fałdami na brzuchu tylko dlatego ,że mają biust albo deski ;)

Gość goscA
Ideal idealem, pytanie jak to wyglada w rzeczywistosci? Wiekszosc szczuplych dziewczyn jest szczupla rowniez w klatce piersiowej, tak jak szczuply brzuch i rece , tak i maly biust. A jak panowie zyja idealami z MTV to juz tylko problem ich niedojrzalosci.

Gość gość
No tak. Ideały z tv :) nie ma co . . . .

Gość gość 37
W zasadzie faceci wolą duży biust i naturalny. Lecz np dla mnie nie koniecznie musi być duży biust u kobiety.

Gość gość
Ja jestem kobieta i lubię kobiety z fajnym średnim biustem takie ładne C :)

Gość gość
Ale jak masz jakiś problem to kobieta kobietę zrozumie i wylecze Cie z kompleksu haha:) zajme sie nimi i zapomnisz o tym :)

Gość gość 37
Taki średni biuścik chyba jest najlepszy. Nie za duży nie za mały, taki by można było objąć dwoma rękami.