Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

panowie jak reagujecie na kobiety z malym biustem?

Polecane posty

Gość gość
akurat Sasza ma bardzo fajowe cycuszki.

Gość gość
uwielbiam maly biust...mmmmmmmmmhhhhhh i odstajace sutki

Gość gość
taki jak ma Vii? :P

Gość gość
dlaczego mam spadać? większość pań które opisują siebie jako płaskie mają mniej więcej taki biust jak ona, ja mam jeszcze mniejszy i nie podobam się, nie chodze na randki, chciałabym miec takie problemy jak kobiety z biustem wielkości jak u Sashy Grey

Gość gość
czesc widze ze tu duzo ludzi pisze, to i ja chcialabym sie wypowiedziec, tak tez mam male cycki a raczej ich brak, mam 25 lat wzrost 162, waga 45 kg.... no wiec wyobrazcie sobieee bez stanika wygkladam jak decha faktycznie;/ ja faceta mam ale to niewiele pomoglo, bo kompleks nadal we mnie siedzi.. moje sa podobne to tej modelki http://www.kimono.pl/Goraca-sesja-Freja-Beha-Erichsen-w-Vogueu-SEKSOWNA-MIMO-MALEGO-BIUSTU-g1296-13630

Gość gość
Jak ja bym miala cycki jak taka Grey to bym byla szczesliwa:( mam 18 lat i sa male te cycki moje:( czy one urosna? Zaczelam brac tabletki antykon.. i zastanawiam sie czy jak przytyje to czy cycuszki urosną

Gość gość
MM miała 65 H...mimo ,ze nie była szczuplutka miała stosunkowo wąską talię, i strefę pod biustem. Zresztą sama po sobie wiem ,że E a nawet F i G to nie są duże piersi w wypadku obowdu 60-65....co innego przy większym obwodzie Buhahaha ludzie douczcie się. MM nie miała 65H. Poszukujcie sobie informacji w internecie a nie p********e głupot na "oko" bo myślicie, że macie podobne i musicie się z kimś utożsamiać. Tak w ogóle to wyszła z mody, pooglądajcie sobie jej filmy, jesus, jaka ona była głupiaaa... czy taką udawała... nic innego nie zagrała jak role ograniczonych blondynek... i to ma być reprezentacja kobiet? więc proponuję poszukać sobie lepszy ideał z ładną bużką i olejem w głowie..

Gość gość
z tabletkami sprawa wyglada mniej więcej tak, że piersi rosna ale tylko u tych pań które maja jakies tam piersi, u kogoś kto nie ma ich prawie wcale - cycki raczej nie urosną, moga na początku trochę spuchnąć i to wszystko

Gość gość
Jt , moje tez takie sa jak tej modelki i mam 18 lat 45kg, 168cm :( + taki ze dupcia nadrabia ten kompleks:( ale to nic .. niestety... moze te tabletki anty , pomoga licze ze przytyje po nich

Gość gość
to ja dodalam zdj tej modelki z malym biustem ;/ hmm ja podobno tez mam fajny tylek i nogi ;/ niestety co mi z tego? chyba niccc jak brak piersi, co sobie mysla faceci oo ale fajna ale cycki by mogla miec wieksze no i to tak.....

Gość gość
Nio moje cycki sa takie no da sie je zlapac rączką . Tyle ze chlopak jak lapie to zakrywa je cala dlońia , :p no mysle ze po tabletkach urosna

Gość gość
bzdura!! ja miałam piękne jędrne cycuszki, fakt-karmiłam 2 dzieciaków piersią, były ok, ale od czasu kiedy biorę tabletki, nie tylko cycki mi zmalała,tylko ja cała sama schudłam, zrobiłam sie inna niż przed tabletkami, serio, nie ma sie z czego śmiać, widac to na zdjeciach-nie ma szanś, zebm odstawiła tabletki, cycki i tak nie powrócą do swojego kształtu!to bzdura!!! tabletki nie spowodują powiekszenia piersi!!! obzeram sie jak mogę, potrafię zjeść 2 pączki dziennie-wiadomo-sam tłuszcz,a i tak tego nie widać, a już na pewno nie w cyckach!!! taka moja "uroda"-mam 160 cm wzrostu i waże 47 kg, waga ani drgnie od lat....już chyba wolałabym być grubą różową świneczką :)-żarcik taki...

Gość gość
To ja mam kolezanke ktora po tabletkach antykoncepcyjnych przytyla w ciagu 4 miesiecy 7 kg i to widac ostro po niej , dupa urosla cycki urosy Tablety zalezy jak na kogo dzialaja ,. :-)

Gość gość
jeśli ktoś ma skłonności do tycia w dupsku jak twoja znajoma to nie co liczyć na to że cycki się powiększą, rosną tylko tym którym naturalnie tłuszcz odkłada się na klatce piersiowej, a wiadomo że takie panie wspomagania raczej nie potrzebują. jak zwykle biednemu wiatr w oczy

Gość gość
Sratatata ja jestem bardzo wysoką dziewczyna niecałe 180cm wzrostu i mam szczupła sylwetkę a mimo wszystko pod biustem AŻ 80 , co poniektorzy piszą tu ,ze to znak, że jestem gruba a to nieprawda bo zebra u mnie odznaczają się ,a ze mam masywna budowę kości to nie znaczy, że jest tam tluszcz. Poza tym mam miseczki B , czyli niezbyt duży biust, nawet rzeklabym ,ze maly

Gość gość
Ja juz nie wiem jak yo z tym biustem jest ja mam biust mamy kocham go bo jest mily w dotyku :) lecz nie ukrywam , moze pomoga

Gość gość
ale ty masz 1,8m wzrostu więc 80 pod biustem to w sam raz, gdyby taki wymiar miała kobieta 1,65m wzrostu to byłaby grubawa, piszesz że masz miseczkę b ale zgadzam się że do dużych zapewne nie należą, pewnie wyglądaja jak a u niższej kobiety

Gość gość
Jeżeli trafisz na dobrego masażystę wnet będzie miseczka "D"

Gość gość
No właśnie-podobno jak się masuje to rosną :)

Gość gość
do gościa 11:21 to ,że nie jesteś gruba nie znaczy ,że jesteś zgrabna...Może i nawet jesteś chuda (masz mało tkanki tłuszczowej) co nie zmienia faktu ,że jesteś szeroka w klacie a jest to mało kobiece...Więc piszcie co chcecie ale baba , która ma 80 cm pod biustem po prostu nie jest zgrabna i tyle...

Gość gość
ja mam takie gdzies jak Sasha Grey i nikt nie robi z tego problemu, pasują mi takie a nie inne bo jestem szczuplutka, szerokie biodra wąska talia, ładna twarz, długie włosy i to wszystko nadrabia brak wielkiego biustu, faceci lecą na moją figurę, tyłeczek i ładną buźkę usmiech.gif denerwuje mnie tylko to że mam za małe na hiszpana i do przytulania się i z tego powodu mam zamiar powiększyć na ładne C!!:** ************************** Kolejna idiotka , która nawet nie wie jaki nosi rozmiar...Sasha ma spokojnie C przy swojej drobnej budowie, ale dla ciemnogrodu przecież każde małe cycki to "A" :O Swoją drogą , tępa bladź z Ciebie :) Piersi służą do karmienia dzieci a nie do rooochania przez facetów wywłoko. Jak będziesz mieć dziecko powiesz mu ,że w przerwach pomiędzy cycem tatuś rooochał je a potem z powrotem dawałaś dziecko do buzi