Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

panowie jak reagujecie na kobiety z malym biustem?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
akurat Sasza ma bardzo fajowe cycuszki.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
uwielbiam maly biust...mmmmmmmmmhhhhhh i odstajace sutki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
taki jak ma Vii? :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dlaczego mam spada膰? wi臋kszo艣膰 pa艅 kt贸re opisuj膮 siebie jako p艂askie maj膮 mniej wi臋cej taki biust jak ona, ja mam jeszcze mniejszy i nie podobam si臋, nie chodze na randki, chcia艂abym miec takie problemy jak kobiety z biustem wielko艣ci jak u Sashy Grey

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czesc widze ze tu duzo ludzi pisze, to i ja chcialabym sie wypowiedziec, tak tez mam male cycki a raczej ich brak, mam 25 lat wzrost 162, waga 45 kg.... no wiec wyobrazcie sobieee bez stanika wygkladam jak decha faktycznie;/ ja faceta mam ale to niewiele pomoglo, bo kompleks nadal we mnie siedzi.. moje sa podobne to tej modelki http://www.kimono.pl/Goraca-sesja-Freja-Beha-Erichsen-w-Vogueu-SEKSOWNA-MIMO-MALEGO-BIUSTU-g1296-13630

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak ja bym miala cycki jak taka Grey to bym byla szczesliwa:( mam 18 lat i sa male te cycki moje:( czy one urosna? Zaczelam brac tabletki antykon.. i zastanawiam sie czy jak przytyje to czy cycuszki urosn膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
MM mia艂a 65 H...mimo ,ze nie by艂a szczuplutka mia艂a stosunkowo w膮sk膮 tali臋, i stref臋 pod biustem. Zreszt膮 sama po sobie wiem ,偶e E a nawet F i G to nie s膮 du偶e piersi w wypadku obowdu 60-65....co innego przy wi臋kszym obwodzie Buhahaha ludzie douczcie si臋. MM nie mia艂a 65H. Poszukujcie sobie informacji w internecie a nie p********e g艂upot na "oko" bo my艣licie, 偶e macie podobne i musicie si臋 z kim艣 uto偶samia膰. Tak w og贸le to wysz艂a z mody, poogl膮dajcie sobie jej filmy, jesus, jaka ona by艂a g艂upiaaa... czy tak膮 udawa艂a... nic innego nie zagra艂a jak role ograniczonych blondynek... i to ma by膰 reprezentacja kobiet? wi臋c proponuj臋 poszuka膰 sobie lepszy idea艂 z 艂adn膮 bu偶k膮 i olejem w g艂owie..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
z tabletkami sprawa wyglada mniej wi臋cej tak, 偶e piersi rosna ale tylko u tych pa艅 kt贸re maja jakies tam piersi, u kogo艣 kto nie ma ich prawie wcale - cycki raczej nie urosn膮, moga na pocz膮tku troch臋 spuchn膮膰 i to wszystko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jt , moje tez takie sa jak tej modelki i mam 18 lat 45kg, 168cm :( + taki ze dupcia nadrabia ten kompleks:( ale to nic .. niestety... moze te tabletki anty , pomoga licze ze przytyje po nich

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to ja dodalam zdj tej modelki z malym biustem ;/ hmm ja podobno tez mam fajny tylek i nogi ;/ niestety co mi z tego? chyba niccc jak brak piersi, co sobie mysla faceci oo ale fajna ale cycki by mogla miec wieksze no i to tak.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nio moje cycki sa takie no da sie je zlapac r膮czk膮 . Tyle ze chlopak jak lapie to zakrywa je cala dlo艅ia , :p no mysle ze po tabletkach urosna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
bzdura!! ja mia艂am pi臋kne j臋drne cycuszki, fakt-karmi艂am 2 dzieciak贸w piersi膮, by艂y ok, ale od czasu kiedy bior臋 tabletki, nie tylko cycki mi zmala艂a,tylko ja ca艂a sama schud艂am, zrobi艂am sie inna ni偶 przed tabletkami, serio, nie ma sie z czego 艣mia膰, widac to na zdjeciach-nie ma szan艣, zebm odstawi艂a tabletki, cycki i tak nie powr贸c膮 do swojego kszta艂tu!to bzdura!!! tabletki nie spowoduj膮 powiekszenia piersi!!! obzeram sie jak mog臋, potrafi臋 zje艣膰 2 p膮czki dziennie-wiadomo-sam t艂uszcz,a i tak tego nie wida膰, a ju偶 na pewno nie w cyckach!!! taka moja "uroda"-mam 160 cm wzrostu i wa偶e 47 kg, waga ani drgnie od lat....ju偶 chyba wola艂abym by膰 grub膮 r贸偶ow膮 艣wineczk膮 :)-偶arcik taki...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To ja mam kolezanke ktora po tabletkach antykoncepcyjnych przytyla w ciagu 4 miesiecy 7 kg i to widac ostro po niej , dupa urosla cycki urosy Tablety zalezy jak na kogo dzialaja ,. :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
je艣li kto艣 ma sk艂onno艣ci do tycia w dupsku jak twoja znajoma to nie co liczy膰 na to 偶e cycki si臋 powi臋ksz膮, rosn膮 tylko tym kt贸rym naturalnie t艂uszcz odk艂ada si臋 na klatce piersiowej, a wiadomo 偶e takie panie wspomagania raczej nie potrzebuj膮. jak zwykle biednemu wiatr w oczy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Sratatata ja jestem bardzo wysok膮 dziewczyna nieca艂e 180cm wzrostu i mam szczup艂a sylwetk臋 a mimo wszystko pod biustem A呕 80 , co poniektorzy pisz膮 tu ,ze to znak, 偶e jestem gruba a to nieprawda bo zebra u mnie odznaczaj膮 si臋 ,a ze mam masywna budow臋 ko艣ci to nie znaczy, 偶e jest tam tluszcz. Poza tym mam miseczki B , czyli niezbyt du偶y biust, nawet rzeklabym ,ze maly

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja juz nie wiem jak yo z tym biustem jest ja mam biust mamy kocham go bo jest mily w dotyku :) lecz nie ukrywam , moze pomoga

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale ty masz 1,8m wzrostu wi臋c 80 pod biustem to w sam raz, gdyby taki wymiar mia艂a kobieta 1,65m wzrostu to by艂aby grubawa, piszesz 偶e masz miseczk臋 b ale zgadzam si臋 偶e do du偶ych zapewne nie nale偶膮, pewnie wygl膮daja jak a u ni偶szej kobiety

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je偶eli trafisz na dobrego masa偶yst臋 wnet b臋dzie miseczka "D"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No w艂a艣nie-podobno jak si臋 masuje to rosn膮 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
do go艣cia 11:21 to ,偶e nie jeste艣 gruba nie znaczy ,偶e jeste艣 zgrabna...Mo偶e i nawet jeste艣 chuda (masz ma艂o tkanki t艂uszczowej) co nie zmienia faktu ,偶e jeste艣 szeroka w klacie a jest to ma艂o kobiece...Wi臋c piszcie co chcecie ale baba , kt贸ra ma 80 cm pod biustem po prostu nie jest zgrabna i tyle...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja mam takie gdzies jak Sasha Grey i nikt nie robi z tego problemu, pasuj膮 mi takie a nie inne bo jestem szczuplutka, szerokie biodra w膮ska talia, 艂adna twarz, d艂ugie w艂osy i to wszystko nadrabia brak wielkiego biustu, faceci lec膮 na moj膮 figur臋, ty艂eczek i 艂adn膮 bu藕k臋 usmiech.gif denerwuje mnie tylko to 偶e mam za ma艂e na hiszpana i do przytulania si臋 i z tego powodu mam zamiar powi臋kszy膰 na 艂adne C!!:** ************************** Kolejna idiotka , kt贸ra nawet nie wie jaki nosi rozmiar...Sasha ma spokojnie C przy swojej drobnej budowie, ale dla ciemnogrodu przecie偶 ka偶de ma艂e cycki to "A" :O Swoj膮 drog膮 , t臋pa blad藕 z Ciebie :) Piersi s艂u偶膮 do karmienia dzieci a nie do rooochania przez facet贸w wyw艂oko. Jak b臋dziesz mie膰 dziecko powiesz mu ,偶e w przerwach pomi臋dzy cycem tatu艣 rooocha艂 je a potem z powrotem dawa艂a艣 dziecko do buzi

Udost臋pnij ten post