Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szila777

chyba sie zakochalam pomozcie

Polecane posty

Witam. Spotykamy sie dwa miesiace i od niedawna doszlam do wniosku ze chyba go kocham. Jak za dlugo sie nie widujemy to strasznie za nim tesknie i doprowadza mnie to do szalu... On twierdzi zebysmy sie nigdzie nie spieszyli tylko dobrze poznali, zeby pozniej nie bylo zadnych rozczarowan. Jakies dwa tygodnie temu stwierdzil ze za mna teskni ale dalej relacje sa takie same. Co myslicie czy mu powiedziec o tym co czuje czy tez poczekac?? Dodam ze oboje jestesmy po przejsciach co sprawia ze mamy pewne obawy dlatego on tak ostroznie podchodzi do angazownia sie w zwiazek...

Gość gość
Ja bym się nie narzucał, bo to odniesie odwrotny skutek, zostawiłabym to tak jak jest. Poczekaj aż się sama sytuacja rozwinie. Jako również kobieta po przejściach, doświadczona, powiem Ci, że jak coś ma być, to samo się dzieje. Człowiek nie musi rozkminiać, kombinować, po prostu kocha i jest kochany. Dlatego zastanów się, czy to oby na pewno facet dla Ciebie.

Gość gość
rozkminia kombinuje brzmi znajomo

Jasne że jest to facet dla mnie:) Uwielbiam razem spędzać czas i dogadujemy się jak z nikim innym. Ale męczy mnie to że nie możemy się widywac codziennie bo każde z nas ma obowiązki..

Chyba sie dzis w goracej wodzie wykapalas :-P Wyluzuj troche. To dopiero dwa miesiace, nic mu na razie nie mow bo go wystraszysz. Jesli to jest ten, to ci nie ucieknie. Choc juz z tych kilku zdan mam wrazenie, ze macie zupelnie inne podejscie do zwiazku, a to raczej dobrze nie wrozy. Obym sie mylila.

laVita mamy to samo podejście tylko ostatnio chyba straciłam zdrowy rozsądek i zaczęło mi zależeć bardziej niż przypuszczałam :(

Gość gość
Kobieta po przejściach twierdząca, że kocha po 2 miesiącach spotkań? Albo jesteś bardzo młoda, albo bo słabych przejściach, albo jesteś bardzo zdesperowana i facet powinien wiać.

Gość gość
Daj sobie na wstrzymanie. 2 miesiace to malo. Z doswiadczenia wiem, ze im batrdziej zaczyna zalezc kobiecie, tym szybciej facet ucieka. Oni lubia sie pobawic i stawiac warunki. Wez na luz.

Może nie że aż kocham ale bardzo mi na nim zależy. Co do przejść on po rozwodzie sam wychowuje córkę i ja tak samo tyle że mam syna. Być może to współczucie wywołuje we mnie te emocje bo jednak samotny ojciec to co innego niż matka...