Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

komunia,nie będzie bylego

Polecane posty

Gość gość

Moj byly maz mieszka w Hiszpanii i powiedział synowi jak teraz byl w pl ze nie przyjedzie na jego komunie bo niby nie dostal urlopu. Kto tez tak mial? W****ilam sie bo w lipcu bierze slub w Polsce i k***a wtedy ma urlop i kase a szkoda mu wydawac na bilet na komunie. Podejrzewam ze jego dziunia maczala w tym paluchy. Syn jest zawiedziony choć co prawda ex obiecal mu prezent,a to k***s mnie wkurzyl.

Gość gość
Nic nie zrobisz. Chociaz... na złosc wystapiłabym o wyższe alimenty i utrudniałabym kontakty- dziecku taki ojciec jest niepotrzebny.

Gość gość
No juz probowalam podwyzac ale sad odrzucil,i juz nie mam szans na wyższe bo mam 900 a on juz nowego bękarta z ta dziunia.

Gość gość
Nie przejmuj się, mój nawet na chrzest nie przyjechał mimo, że mieszka w Polsce, co prawda 400 km ode mnie i dziecka ale to zawsze Polska, ciesz się komunią dziecka a nim się nie przejmuj, szkoda na niego nerwów.

Gość gość
Chętnie bym mu uprzykrzyła zycie,tylko jak?

Gość gość
Juz pomyslalam ze żeby w****ic ta jego dziunie to wysle mu na maila zdjecia z syna komunii na których będę i ja odwalona:-) a nad nim musze pomyslec.

Gość gość
czyli chcesz się mścić, warto, po co Ci to?

Gość gość
postaraj sie zeby syn mial wspanialy dzien a bylym sie nie przejmuj, nic nie zrobisz a wszelkie wasnie miedzy wami odbija sie na synu, dzieci czesto rozumieja wiecej iz nam sie wydaje, maly to sobie jakos w glowie pouklada, pozdrawiam

Gość gość
Dla satysfakcji,za to ze uważa ze jestem pazerna,ze ma gdzieś co do niego mowie, nie wysyla synowi paczek i dużo tego bym mogla pisać,

Gość autorka gośc
znam wiele kobiet które wprost nie chciały eks na komunii więc ty się ciesz - mieszka gdzieś daleko - mały nie ma z nim kontaktu na codzień więc olej go - poszukaj sobie kogoś lepszego - wartego wiecej

Gość gość
Zastanów się z kim sobie zrobiłaś dziecko:O

Gość gość
Wlasnie mu napisalam ze syn jest smutny i ze nowa rodzinka wazniejsza,ze taki z****** z niego tatus..a on odpisal ze nie dostal urlopu i ze nawet gdyby przyjechal to tylko do kościoła bo nie ma zamiaru siedziec ze zmija przy jednym stole!! Czaicie jaki pajac,nawet sie dla dziecka nie poświęci. A w bajkr o braku urlopu nie wierze.

Gość gość
ja jestem dzieckiem rozwodnikow, jestem bardzo wdzieczna mojej mamie, ze byla na tyle madra, ze nie bawila z ojcem w takie gierki, nigdy o nim zle nie mowila i wspierala nasze kontakty z nim, mimo, ze to tata ja zostawil dla innej byla bardzo zraniona, dzieki temu my mielismy bardzo dobre dziecinstwo, bardzo dobry kontakt z rodzicami a rodzice po latach zostali przyjaciolmi

Gość gość
Oj kochana dziwie Ci się. Ja bym na Twoim miejscu byla wniebowzieta gdyby moj byly byl gdzies w p**du daleko i nie chcial sie widywac z naszym dzieckiem. Niestety. Po zlosci mozesz mu nie wyrobic paszportu, moze kiedys tatus bedzie chcial zabrac go na wakacje, a tu klops. A nie masz szans na ograniczenie lub odebranie wladzy? Nie interesuje sie, pozbieraj kilka takich smaczkow i do sadu. Tu na komunie nie da rady, na slub da rade. Bądz czujna, grzecznie notuj.

Gość gość
On jest na mnie cięty,bo musi splacac moje dlugi,z czego nie ukrywając sie ciesze i stad ma do mnie awersje,ale co mu winne dziecko przecież. A myslicie ze pomyśl ze zdjęciami jest dobry?

Gość gość
Czytając twoje pełne jadu wypowiedzi jestem skłonna uwierzyć,że jesteś żmiją i nie dziwię się,że zostawił babę z takim wrednym charakterem.Piszesz,że syn jest smutny a ty chcesz mu dołożyć jeszcze więcej tego smutku chęcią ograniczenia kontaktów z ojcem.Chcesz się zemścić i goowno cię obchodzi,że przez to dziecko będzie smutne.Masz coś z deklem

Gość gość
Hm a czy on nie zostawil Ciebie dla tej 'dziuni'? Bo po co chcesz mu wysylac swoje zdjecia????

Gość gość
Ma ograniczona przy rozwodzie z powodu ze mieszka w Hiszpanii. Poza tym pozbawię go wladzy a frajer przestanie mi placic alimenty,a jednak placi czasem z opoznieniem ale cala kwote,a z funduszu bym dostala 500 wiec nic mi po tym,mogę mu tylko smsami uprzykrzać zycie,telefonami itd.

Gość gość
Sciemniasz

Gość Jestes chyba bardziej zawiedzi
niz twoj syn ze nie bedzie bylego... bo nie uda sie zrobic wspolnej foty i podeslac nowej zonie... zeby gul poskalal, co ?? Tu cie mam robaczku :D

Gość gość
Nie,nie zostawil mnie dla tej dziuni, zdradzil mnie z inna,z ktora szybko sie rozstal. Szczerze powiem ze nie wojowalam przy rozwodzie i byl bez orzekania bo chodzilo mi o korzyści glownie materialne,zgodzil sie na 900zl od ręki,i oprócz tego wysylal wiecej robil paczki itd. Wszystko sie zmienilo jak poznal ta dziunie i kiedy sie okazalo ze musi splacac dlugi,co prawda moje ale zrobilam je gdy bylismy malzenstwem.. I teraz twierdzi ze jestem zmija,pazerna i zaklamana..ze udawalam po rozwodzie koleżankę tylko dla korzyści i by miec informacje o nim,a nie ze mi chodzilo o dobro dziecka.ale ch*j z tym co on tam o mnie p******i. Zdjecia chce wyslac po to by w****ic jego dziunie(bo pewnie maczala palca by nie jechal)ze on ma moje zdjecia oczywiscie pod przykrywka ze to z syna komunii.

Gość gość
Szczerze chodzi mi o syna ze jest smutny,ale nie powiem ze nie sprawiloby mi satysfakcji wspolna fota dla oczu dziuni i jej zazdrość i fochy później, i to by sie musiał wykosztowac na bilety tuz przed ślubem. Ale to już mniej istotne,liczy się syn.

Gość Jestes chyba bardziej zawiedzi
Zawistna kobieta z ciebie. Wrzuc na luz. Znajdz sobie nowego gacha to ci przejdzie. Nie on jedyny.

Gość gość
masz 900 zl alimentow, splaca twoje dlugi-- kobiety czego ty jeszcze chcesz??!!!!! jego flakow???

Gość gość
Zawistna,moze trochę,ale dlaczego on ma wieść spokojne życie podczas gdy ja ponoszę wszystkie troski,gdy syn chory,gdy zly,gdy smutny, co będzie jadl i w co go ubiorę,za co zaplace rachunki,i kto go odbierze ze szkoly gdy jestem w pracy. Dlatego chce mu obrzydzić to jego beztroskie życie.

Gość gość
boli Cię, że Twój ex ułożył sobie życie, trudno-tak bywa, zamiast tracić energię na "dosrywanie" byłemu poświęć czas sobie, jak wyślesz zdjęcie to bądź pewna, że zostaniesz skrytykowana przez obecną, że masz krzywe nogi, duży nos, czy wieśniacką kieckę,albo że staro wyglądasz- ex już położył na ciebie krzyżyk i go nie interesujesz, za to jego dziecko będzie zawsze jego dzieckiem i nie powinnaś utrudniać mu kontaktów, ani buntować syna przeciwko ojcu musisz się po prostu pogodzić, że życie to nie bajka i też masz szansę na ułożenie sobie życia

Gość gość
Jego flaków,nie, chce żeby przylatywal na jego urodziny, komunie, kupowal prezenty na swieta,robil paczki,zabieral na wakacje,dzwonil co tydzien,chyba nie dużo wymagam od wielmożnego tatusia,co ?

Gość gość
Autorko jesteś pustakiem. Gdybym była w takiej sytuacji, zjaęła bym się głównie wyjaśnieniem dziecku sytuacji i zapewnieniem go, że mimo to ojciec go kocha oraz zrobieniem mu fajnej rodzinnej imprezy. Musiała bym na mózg upaść, żeby wysyłaś jakieś zdjęcia przyszłęj żonie mojego eks czy mścić się na nim. Masz ty rozum kobieto? Jakąś godność? Własne życie?

Gość gość
Przeczytałam resztę wypowiedzi autorki. Szkoda nawet komentować. Nie dziwię się, że facet cię zostawił. Rób tak dalej to za 10 lat i syn cię kopnie w zad.

Gość gość
bo chodzilo mi o korzyści glownie materialne,zgodzil sie na 900zl od ręki,i oprócz tego wysylal wiecej robil paczki itd.I teraz twierdzi ze jestem zmija,pazerna i zaklamana..ze udawalam po rozwodzie koleżankę tylko dla korzyści xxxx Kochanie jestes pazerna i zakłamana a do tego narobiłaś długów,które on za ciebie spłaca.Sory ale jesteś poy****a chciwa i mściwa sooka