Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

komunia,nie będzie bylego

Polecane posty

Gość gość
Jezu to musi być prowo bo nie wierzę,że jesteś tak yebnieta:O

Gość gość
i jeszcze jedno- wyobraź sobie że masz nowego faceta, jest dla Ciebie cudowny,zaspokaja Twoje potrzeby (nie mam na myśli pieniędzy, raczej uczucia) itd. - czy wtedy nadal byś traciła energię i czas na gnębienie swojego ex? czy ważniejsze by było co jest tu i teraz? Twój były mąż teraz tak ma- nowa rodzina, nowe życie- był sam- miał więcej czasu i pieniędzy nawet w rodzinie mieszkającej razem jak się rodzi np. kolejne dziecko to dla starszego nie ma już tyle czasu co poprzednio, więc nie łudź się że wszystko będzie tak samo zanim ex założył kolejną rodzinę- zmieniły mu się priorytety

Gość gość
Chcesz dobra radę to masz DAJ FACETOWI ŻYĆ.Zdradził cię ale jak wszyscy tu zdążylismy zauwazyć słusznie to zrobił

Gość gość
Odpisal,w****il mnie tylko bo miesza nasze sprawy z dzieckiem. Napisal zebym potraktowala czesc dlugi który za mnie splaca jako jego wklad w komunie!! Pajac jeden,dlaczego miesza komunie dziecka z długami, dziecko nie jest niczemu winne przecież,ze tatus mu nawet na strój zydzi.ciekawe na jaki prezent sie wysili..javp*****le z kim ja bylam? Teraz juz w ogóle zrobie wszystko by mu dopiec.

Gość gość
Stać cię było na smsa do Hiszpanii?:D

Gość gość
A co ty mnie będziesz,rozliczal z smsów? Zupelnie jak mój byly na sprawie o podwyżkę przyczepil sie ile wydaje na Tel.a sprawa nie tego dotyczyla a wydatków na dziecko. Ja na swoje rachunki pracuje.

Gość jestem pregnet
Hahaha:) I dobrze napisał. Myślisz, że on jest idiotą i nie wie, że te twoje żałosne smski mają mu dopiec? Możesz cuda wyczyniać a nic mu nie zrobisz bo ma cię w d***e.

Gość gość
Dobrze napisal? To wiesz co teraz zrobie?Zloze pozew o podwyżkę alimentów,i nie po to by wygrac tylko po to by musial sie wykosztowac na przylot na sprawę albo na prawnika.ha!! Nie będzie ze mna pogrywal kosztem dziecka.

Gość jestem pregnet
Jedyną osobą, która pogrywa kosztem dziecka jesteś ty.

Gość gość
przecież własny ślub jest ważniejszy niż komunia syna. To chyba oczywiste. Skoro mógł dostać jeden urlop to wziął na swój własny ślub :)

Gość gość
Ją właśnie ten ślub boli najbardziej bo liczyła,że mąż wróci do niej a on bierze slub z mądrzejszą:)

Gość gość
autorko-tak naprawdę to chyba chodzi tylko o twoją urażoną dumę, nie będzie go to nic się nikomu nie stanie, uprzedził dziecko, że go nie będzie i już. A tak naprawdę to do czego on ci potrzebny na tej komunii???

Gość gość
Coś tu ściemniasz . O ile mi wiadomo to w tym Roku Szkolnym Komunii nie będzie. Teraz trzecioklasiści będą do nie przystępować. W 2014 roku Komunii na pewno nie będzie. Co ty na to??

Gość gość
Jak to po co?Żeby zrobić "rodzinną"fotkę:)

Gość gość
14:24 co ty pierdzielisz?Moja chrześniaczka ma w maju komunię

Gość Jagoda J
Oczywiście że Komunia jest w tym roku, bo ja też mam w maju. Autorko, napisałaś smsa do byłego,w którym znacząco podkreślasz że chodzi o kasę. Więć nie mow, że zależy Ci na tym, żeby pobył z Synem, tylko żeby coś zasponsorował- po raz kolejny. Jesteś bardzo wulgarną kobietą i tego co piszesz, to nawet nie da się czytać. Myślisz tylko o kasie Twojego byłego męża. 900 zł na dziecko to całkiem sporo, a jeszcze jak wysyłał więcej to chyba źle nie miałaś, więc o co Ci tak naprawdę chodzi? Ok, nie wyszło Wam, ale to nie oznacza, że do końca życia b edziesz się mścić na byłym. Zmądrzej w końcu. NIe jest fajne, jeśli w wważnych chwilach dziecka brakuje któregoś rodzica, ale Tobie zależy tylko na zemście. Zapamietaj też, że nękanie byłego telefonami, smsami, uprzykrzanie bezpodstawne życia jest karalne, więc żebyś kiedyś nie miała z tego tytułu problemów. To jest stalking. Jeśli obecna partnerka byłego męża jest przebiegła, to nękania też Ci nie odpuści.

Gość gość
Jakie nękanie?ja mam prawo sie z nim kontaktować w sprawie dziecka i zawsze w smsach o nim wspominam po to by mu wjeżdżać na ambicje i by nie zapominam ze ma syna.proste