Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego były facet ktory sam ze mną zerwał mnie unika ??

Polecane posty

Gość gość

Nie rozumiem, sam zerwał bo to jednak nie było to jak mowil a teraz unika mnie - jak widzi, nawet nie powie ''cześć'' chyba, ze jest pijany to zagaduje.. Mnie to jakos nie dotyka specjalnie,tzn ten fakt mnie dotknął ale nie licze na powrót czy coś.. w koncu to była dla mnie najwazniejsza osoba, tylko ciekawi mnie co sie stało, przeciez nie moze miec do mnie żalu, sam mowil, ze ma nadzieje, ze bedziemy normalnie rozmawiać.Ja wiem, ze zaraz ktos napisze, ze byly to byly i po co ma gadać.. no ale od razu udawać, ze sie nie zna? Mial ktos podobnie, czemu tak sie dzieje?

Gość gość
nie wyzywaj mnie, ok ? :O Ja p*****le jakbys przeczytala ze zrozumieniem to byś wiedziała, że nie o to mi chodzi.

Gość gość
Pewnie obecna go krótko trzyma.

Gość gość
świetne rady z d**y '' nie moze na Ciebie patrzeć '' jakoś prędzej sam za mna latał to mógł ? Nic mu zlego nie zrobiłam to jego wybór - stwierdził, ze nie pasujemy do siebie i nie umie kochać . A innej żadnej nie ma.

Gość gość
No to wlasnie skoro sam z toba zerwal, tzn ze nie chcial z toba byc, moze tak mu sie opatrzylas i stwierdzil, ze jestes brzydsza od koopy i juz nie chce na ciebie wiecej patrzyc....proste, nie?

Gość gość
Autorko A PO CH*J MA GADAĆ? ja też zerwałem z dziewczyną kontakt chociaż kiedyś ją kochałem, ale po ch*j mamy gadać ze sobą? Nie potrzebuje z nią rozmów, od tego mam kumpli i nie muszę się golic

Gość gość
ps ten ''nie moj'' tez sie nie goli :D Nie do tego zmierzam, jakies pol roku temu wyjechalam na dwa miesiace pozniej sie spotkalismy i mowil,ze strasznie mu mnie brakowało, rozmow ze mna - zawsze mi sie zwierzał ze wszystkiego..z innymi ''bylymi'' rozmawia normalnie, ze mną nie moze. Przykro mi po prostu.

Gość gość
Dlaczego były facet ktory sam ze mną zerwał mnie unika ?? v ma cie dosc :D

Gość gość
Co dziwniejsze, są jakies imprezy to mnie zaprasza, a tak normalnie to nic zero - nie mowie tu o tym, ze ma do mnie pisać smsy to oczywiste, tego tez nie robi ja nawet o tym nie pomyslałam.. ale chyba jak juz mnie spotka to mógłby czasem powiedzieć zwykłe ''cześć'' czyż nie ? A nie mnie unikać, na dodatek czasem jest niemiły, nawet chamski.

Gość gość
dobra ma mnie dośc i chooy, tylko jego zachowania czasem o tym nie świadczą.

Gość wejherland
błyskotliwa kafeteria :D :classic_cool: Autorko, Oni sie dowartościowują dosrywając komuś na kazdym kroku tutaj. A wziełaś pod uwage, ze moze po prostu mu ciężko? Albo boi sie, ze bedzie Ciebie krzywdził swoim zachowaniem ??

Gość gość
ma cie dość jesteś jak kupa w klozecie którą trzeba splukac

Gość gość
na codzien cie unika. ale na imprezy cie zaprasza? hmmm, moze chce sie z ciebie na imprezie posmiac...

Gość gość
no dobra zaprasza na imprezy ale do cholery nie będzie z tobą gadać na okrągło idiotko c**a cie swedzi?

Gość gość
Po co sie zastanawiac ;) d**ek to d**ek i tyle ;)

Gość gość
jezu a kto tu pisze, ze ma gadać ze mna na okraglo IDIOTKO! :O chodzilo mi o to, ze moglby byc milszy a nie ignorować jakby mnie nie było.