Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

plamienia z pochwy

Polecane posty

Gość gość

Witam. Od kilkunastu dni mam problem z plamieniem z pochwy ( brazowego, zlotawego koloru). Ostatnia miesiączke miałam 18 lutego, twala jak zwykle kilka dni po czy pojawily sie te plamienia. Odkąd pamietam zawsze tak miałam pod koniec okresu i w tym chyba nie jest nic dziwnego tyle ze te plamienia juz sie ciagna i ciagna... na poczatku myślałam, że po prostu przedłużyła mi się miesiączka bo te plamienia nie ustepowaly, kiedy juz sie skonczyly przestalam sie martwic ale trwalo to moze 2 dni po czym znowu sie pojawily... od tego miesiaca zaczelam brac tabletki antykoncepcyjne, moze to jest tego przyczyna? Chociaz kiedy wczesniej juz je zazywalam nie mialam czegos takiego (tamte tabletki byly inne). Proszę o odpowiedź jesli ktos mial podobna sytuacje. Martwie sie, poniewaz troche o tym juz poczytalam i podobno moga to byc objawy ciazy a ostatnio byly dni kiedy mniej uwazalismy z chlopakiem...

Gość gość
Nie martw się to nie ciąża tylko nowotwór .

Gość gość
Nie ma to jak kompetentna odpowiedź... :/

Gość gość
ja miałam po tabletkach 3 okresy w miesiącu... zmieniłam na inne i jest ok... choć lekarz stwierdził ze z tamtymi tabletkami do 3 miesięcy wszystko powinno sie uregulować, no ale ja dziękuje chodzić 3 miesiące cały czas z okresem...