Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co oznacza takie zachowanie kobiety

Polecane posty

Gość gość

Co znaczy jak kobieta nie daje się całować (praktycznie wcale, nigdy nie było jednego namiętnego pocałunku) a daje się posuwać i chce seksu?

Gość gość
Że śmierdzi ci z ust. Nie dziękuj 🖐️

Gość gość
Albo ma obawy co do swiezosci wlasnego oddechu (np. z powodu jakiejs choroby ukladu pokarmowego, zapalenia dziasel).

Gość gość
ze jest z toba tylko dla seksu lub seksu i kasy, ew. innych korzysci?... w "pretty woman" facetka sie seksila, ale bez milosci, dlatego odmawiala pocalunkow

Gość gość
kasa odpada to bardziej ona płaci niż ja bo u niej się spotykamy, czyli to tylko seks...

Gość gość
też spotykałem się z dziewczyną tylko na seks i z pocałunkami nie było problemów, bo to idealny wstęp do seksu. Albo nie lubi się całować, albo z tobą jest coś nie tak... może nie umiesz całować i nie sprawia jej to frajdy.

Gość gość
haha jestes jej utrzymankiem, utrzymanków sie nie całuje pustostanie

Gość gość
Naczytała się o tym że prostytutki się nie całują aby się nie zakochać. A tak na serio to ma pewnie jakiś kompleks , albo na cię w d***e. Jakie pytanie p******e

Gość gość
w sumie to tylko się spotykamy i uprawiamy seks/pieścimy ja jej nic nie płacę nie jest moją utrzymanką ma więcej kasy ode mnie... w sumie ona na tym więcej traci bo zawsze spotkania są u niej i to ona przygotowywuję kolację itd. Nie ma kompleksów, całować potrafię