Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olga Haszysz girlfriend

moj chlopak pali haszysz codziennie min 2 razy

Polecane posty

Gość Olga Haszysz girlfriend

Spotkalyscie sie z tym? Czy moze to miec zwiazek na zachowanie? Czy zachowanie, charakter sprawia ze siegamy po skreta? Co z seksem? Jestem z moim chlopakiem 2 lata. OD roku mieszkamy razem. Bylo sporo problemow na poczatku gdy zamieszkalismy razem, klotni. Powody byly blache.. Od czesto byl nerwowy. Jaki zwiazek, wplyw moze miec na to.. z tym palenie haszyszu??

Ja się z tym spotkałem osobiście, i powiem ci że po kilku wiadrach nie chce ci się nawet konia walić.

Gość gość
palenie sprawia ze czlowiek staje sie nie wyluzowany a bardziej nerwowy nie w czasie palenia a gdy brakuje palenia, nie ma chęci do życia a w późniejszym etapie życia nie ma tej mobilizacji i to sie nazywa demobilizacja, błache sprawy bedą problemami, brak koncentracji, a tak po za tym jesli ktoś codziennie pali to jest baranem i cpunem jesli ktos codziennie pije jest alkoholikiem jeśli ktos codziennie wali w nos jest ćpunem ale wszystko jest dla ludzi ....bo i ja raz na 2 miesiące zapale napije sie i zaj***e w nosek proste ale nic sie ze mna nie dzieje mam prace, dziewczynę, i nie ma wizji ze wszedzie policja

Ej znam ludzi co codziennie palą i też mają prace, dziewczynę więc nie p*****l.

Gość gość
ile on wydaje miesięcznie na palenie?

Gość gość
a w bani kisiel nie porównuj ludzi ktorzy nie pala a pala i nie wmówisz mi ze ten i ten ma świezy umysł bo jeśli tak myslisz to jesteś głupi lub głupia

Gość gość
a co będzie jak zajdziesz w ciążę? dalej będzie palił? przecież dobrze wiesz, że nie przestanie!

To nie tak jak wy myślicie że jak pali codziennie to dużo wydaje, o nie, to jest właśnie odwrotnie - im więcej palisz tym mniej to kosztuje bo ma się rabaty i upusty przy dobrych dojściach.

Gość gość
syn fubu ile ty masz lat 15 ????????? co ty chcesz tu udowodnić ze jesteś mądry ?jak narazie głupoty piszesz i nic nie wnosisz i tak jak ktos wyżej napisał nie porównuj tych co pala z tymi co nie pala bo to dwa inne światy

Umysł nie zależy od palenia lub ćpania na pewnym etapie, wtedy umysł się tylko podrażnia.

Gość gość
ty masz ładnie łeb podrażniony idz sobie zapal kolejnego skręta

Posłuchaj debilu, po pierwsze to do pięt mi nie dorastasz, po drugie co ma palenie do tego kim się jest jeśli się może? Zobacz na Boba Marleya, dla niego to było jak papierosy.

Gość gość
idz to swoim dzieciom przekaż synu

Gość gość
paliłam regularnie, codziennie przez ponad 14lat. W między czasie zrobiłam 2 fakultety, znalazłam pracę z perspektywami rozwoju itp. Obecnie pale od czasu do czasu. Kariera zawodowa się rozwija więc czasu mniej. Więc nie uogólniajcie. Każdy jest inny i inaczej reaguje.

Gość gość
gadka z ćpunem zawsze taka sama - on geniusz a cała reszta debile! on inteligent - reszta prostaki!

Moim dzieciom do picia podaje Makumbe czyli kakao z mlekiem ugotowane na bazie pozostałości łodyg marihuany. W przedszkolu moje dzieci rysują najbardziej postmodernistyczne rysunki, zdobią one nawet ściany korytarzy.

Dobre geesy w nich THC nie piach Przekopany sukinsyn ma zakaz wjazdu na planWodorosty psują głowę, a chłam zalewa kraj Tylko czysta maria , tylko dobre geesy i hajDobre geesy Tylko dobre geesy naturalny haj tylko dobre geesy Dobre geesy Tylko dobre geesyMy palimy ziomuś tylko dobre geesy :D Spinajcie się dalej :D

Gość gość
tak samo gadka z alkoholikiem. Piłeczka odbita

Gość gość
no o tym pisza wyżej ze od czasu do czasu można nikt nikomu nie zabrania zapalić a panna ktora wyżej napisała ze fakultety zdała widocznie słaby staf jarała

Alkohol to nie palenie. Alkohol wyniszcza, i jest to najbardziej prymitywna i bezwartościowa używka świata.

Gość Kinky Boeing 777
Zależy z jakich powodów to robi i jaka jest jego osobowość, charakter i jak na to reaguje. Częste używanie opóźnia dojrzewanie psychiczne.

Gość gość
dziad swoj***aba swoje poczytaj o tym co dzisiejszy skun robi z w glowach u nastolatków akurat tak sie sklada ze duzo wiem o skutkach ubocznych i o tym jak człowiek sie zachowuje paląc codziennie, bob marley palił Marych ktora miała max 4 % thc a teraz sa juz takie krzyżówki roślin ze roślina ktora ma 20% thc robi masakre w bani idz poczytaj potem sie wypowiadaj

"Częste używanie opóźnia dojrzewanie psychiczne" Oj coś w tym jest, ale może też być odwrotnie że zrobi z ciebie geniusza. Albo zrobi to i to.

Gość gość
gdzie autorka?

Gość gość
pali haszysz