Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY 25latka to już STARA RURA tak poważnie pytam

Polecane posty

Gość gość
Versace co ty d u p c y s z ...

Gość Apteka
,,W polsce jesteśmy 100 lat opóźnieni w rozwoju chyba! najlepiej hajtnąć się i rodzić dzieci w wieku 18 lat??? Boli mnie to myslenie!" tu zaproponuj koleżance Leki przeciwbólowe voltaren apap itp.

Gość gość
Niektorzy to niezle popier***** tu sa :O !! leczcie sie debile!!!

Gość TomsonIt
Witam Fajne dobrze sie troche pośmiać. Tak na marginesie. Kobieto nie masz żadnych innych spraw na glowie. Depresja jest kalectwem duszy... Głupie pytanie,Głupie odpowiedzi.

Gość gość
Kwestia wyglądu i psychiki. Są 25 latki wyglądające na 40 i 40-tki wyglądające na 25. Dla mnie kluczowa kwestia to bycie szczupłym i dbanie o siebie. Niestety ale otyłość postarza. Można to sobie na wiele sposobów tłumaczyć, ale taka jest prawda. Wysiłek fizyczny również przekłada się na stan kobiety. Siłownia, basen, fitness odmładzają bardziej niż kosmetyki. Sport, zdrowe odżywianie to podstawa.

Gość gość
Ja się młodo czułam tak do 32 lat... Teraz mam 33 i coś we mnie pękło. Zaczynam zauważać że już nie ta jędrna skóra, pierwsze zmarszczki. A jeszcze w takim kraju jak Polska to w ogóle mogę sobie chyba grób już kopać :)

Gość gość
Wiek jest w głowie.Mnie mój pesel nie przeszkadza cieszyć się życiem w wieku 41 lat .Nie zamierzam konkurować z 20latką piszącą wyżej.Życzę jej nabrania rozumu, z 30latką mogłabym,tylko po co?

Gość gość
"młodość i świeżość to my dwudziestolatki usmiech.gif zawsze będziemy atrakcyjniejsze w oczach facetów niż wy" x debilko za parę lat stuknie ci trzydziecha wiec nie zawsze :D

Gość gość
25 lat to młoda dziewczyna

Gość gość
Jak czytam, to ręce opadają. Stare rury możecie znaleźć w starym budownictwie, trochę szacunku do siebie i innych kobiet. Zmieniła sie mentalność Społeczeństwa, teraz mając 25 lat nie wychodzi sie za maź, chyba, ze trafia sie pan z kasa!!! Teraz są właśnie takie priorytety- kasa i dupa.

Gość gość
Jak czytam, to ręce opadają. Stare rury możecie znaleźć w starym budownictwie, trochę szacunku do siebie i innych kobiet. Zmieniła sie mentalność Społeczeństwa, teraz mając 25 lat nie wychodzi sie za maź, chyba, ze trafia sie pan z kasa!!! Teraz są właśnie takie priorytety- kasa i dupa.