Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja was 15 lat zbierałem

Polecane posty

Gość gość

Mąż wyjechał w delegacje, a żona sprowadziła kochanka. Nagle wraca mąż. Panienka się wystraszyła i błaga Boga: - Panie wybacz, ja już nigdy, pomóż mi ukryć kochasia, etc. Nagle głos w jej głowie: - Dobrze, ale w przyszłości zginiesz tragicznie w wodzie. - Zgadzam się na wszystko, tylko mi pomóż. Kochaś zniknął. Panienka cale życie unikała wody jak ognia. Po wielu latach wygrała na loterii los. Podróż statkiem. Nawija w tej loterii ze ona nie może pływać, ze może jakaś kasa zamiast wycieczki. - Nie ma takiej możliwości. Ale niech się pani nie martwi, to wielki nowoczesny superatlantyk, nawet pani nie pozna, ze jest na statku. Kawiarnie, restauracje, korty, boiska, baseny, można przez wiele dni nie zobaczyć morza. Panienka myśli: - A co mi tam. To było tak dawno, a to taki dobry statek. Jadę. Płynie, aż tu nagle na środku Atlantyku statek zaczyna tonąć. Przerażona panienka woła: - Panie, rozumiem, dlaczego ja, ale co Ci jest winne pozostałe 5 tys. pasażerów. A tu w głowie znajomy głos: - Ja was k***y piętnaście lat do kupy zbierałem...

Gość gość
buahaha :):D:D