Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawski13latek

Sex w ubraniu w wieku 14 lat?

Polecane posty

Gość Ciekawski13latek

Witam drodzy forumowicze :):):) Mam do was pytanko :P A mianowicie chodzi o taka sytuacje: Ja i moja dziewczyna mamy po 14 lat i w wakacje będziemy pół roku razem^^ Mamy wtedy w planach (dopiero w wakacje po na razie nie ma warunków :( ) uprawiać "sex w ubraniach", czyli coś takiego, że jesteśmy ubrani a Ona przykładowo siedzi mi "pupą" :P (bądź pochwą) na penisie i porusza nią tak jakbyśmy to robili naprawdę (ale nie robimy bo jesteśmy ubrani ;) ) Czyli takie ocieranie się przez ubrania.. Alla petting tylko, że ubrani bo żeby tak normalnie to troszkę za młodzi jesteśmy :( Więc... Co o tym sądzicie? To normalne w naszym wieku? Wy tak robicie/ robiliście? Jak tak to w jakich pozycjach?^^ Dochodzicie?

Gość gość
dziecko za naukę się weź za młody jesteś gówniarzu!!!!!!!

Gość Ceikawski13latek
Ejj :( kultury trochę! :P Oceny mam najlepsze w szkole :) No moja dziewczyna co innego :P Średią ma dwa razy gorszą niż ja :P

Gość gość
do szkoly gnoju a nie sie za seks bierzesz

Gość gość
spytaj mamy

Gość gość
do lekcji !!!! a nie o sexie myslisz a nawet fiut ci jeszcze nie urusl

Gość Ciekawski13latek
Zluzuj wory chłopak :D Ja pytam na poważnie i oczekuje poważnej odp. A lepiej robic tak jak ja piszę niż być tatusiem w tym wieku!

Gość Ciekawski13latek
Calkiem sporawy "ON" jest :P A mi się wydaje, że zazdroscicie..

Gość gość
fiut pewnie 5 cm a sexu sie zachciewa

Gość gość
14 latek tak się nie wysławia...a zajeżdża to pedofilem, więc zamilcz albo za 30 minut policja Cię namierzy i w pierdlu dowiesz siè jak to jest przez ubranie.

Gość Beata 29
Nie czepiajcie się młodego,wszyscy od czegoś zaczynaliśmy. A dla "ciekawskiego" mam radę:zrzućcie tekstylia i cieszcie się seksem. Jako kobieta powiem Ci,że Twoja dziewczyna na pewno bardziej będzie zadowolona,jak ją przelecisz,niż z tej zabawy w seks. Nie zapomnij tylko o gumce. Odkrywajcie swoje ciała i czerpcie zadowolenie z seksu.

Gość Ciekawy13latek
To mój temat a Ty opisujesz swojwgo małego?

Gość Ciekawy13latek
Wreszcie ktoś normalny :) Ale wiesz chciałbym zacząć tak "delikatnie", robiłaś tak?

Gość Ciekawy13latek
Pedofil? Nie każdy w wieku 14 lat jest niedorozwojem, przynajmniej ja nie^^

Gość gość
Jak masz najwyższą średnią to zapewne wiesz że za to że przelecisz 14 latkę twoi rodzice zostaną ukarani. Seks w takim wieku może jedynie wypaczyć charakter i nic więcej.

Można pisać tak w tym wieku, ale można też tutaj spokojnie podejrzewać, że spłodził ten temat podstarzały walikonik, który zbzikował i chce sobie poudawać dzieciaka. Pierdzielenie się z ubraniami jest rzeczą co najmniej zabawną, ale przynajmniej nie naraża to was na 1. konflikt z prawem, 2. głupotę wieku szczenięcego i płacenie za małego mercedesa, który sra, wrzeszczy, niszczy ci życie a potem sam może wytworzyć kolejnego mercedesa :) 3. choroby weneryczne, bo nawet w tym wieku któreś z was może mieć jakieś świństwo podłapane gdziekolwiek, jakkolwiek. Podejrzewam jednak, że na tym się nie skończy i ktoś, gdzieś, coś, jakoś założy niedługo temat - kropla spermy znajdowała się dwa metry od jej pochwy - czy jest w ciąży? Naprawdę lepiej dać sobie na wstrzymanie i z tym poczekać.

Gość Ciekawski13latek
Może i słusznie mówisz żeby poczekać :) Ale to tylko taka sytuacja że Ona siedzi mi na kolanach głową do mnie i rusza pupą^^ Pewnie bym doszedł bo Ona strasznie mnie podnieca^^ Nic więcej tak dla przyjemnosci bo wiecie do 18 4 lata :/

Gość Beata 29
Hm,być może,że Dekalogowata ma jednak sporo racji. Prawo zawsze można nagiąć,ale psyche możecie sobie z lekka zryć.

Gość Ciekawski13latek
Wiem :/ My jestesmy rozsadni (raczej) a tak w ogóle moja druga połówka preferuje "po ślubie" :)

Ale to już jednak cud natury, żeby "druga połówka" używała w wieku 14 lat takiego wyrażenia, na dodatek będąc samcem. :]

Gość gość
Śmierdzi mi to prowokacją.

Gość Beata 29
Czyli zbok i podszyw,koniec tematu.

Gość Ciekawski13latek
Miłoooo^^ Wiesz ze mnie to taki (jak to mówi moja dziewcznyna) "romantyczny zbok" :D

Gość Ciekawski13latek
Ojeju ludzie :( Ja tu mam dylemat a mnie każdy od zboka wyzywa :/ A że tak piszę to z przyzwyczajenia bo do Niej(tak pasi?) tak piszę..

Wół nie zapomniał, jak cielęciem był, ale po pewnym czasie siedzenia tutaj podejrzliwość winna być uzasadniona. I jest. :)

Gość Ciekawski13latek
Jak Ci udowodnić że to nie prowokacja?!? Ja chcę poznac waszą opinie i tyle, proszęęęę was..

Gość Aloha11
Ludzie nawet jak to prowokacja to co? Mi tam taka temacik się podoba ;) Wiesz "ciekawski" nie probowałam ale muszę sprobowac z moim^^ Opwiem niedługo :)