Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

idealniezakrecona123

Ból brzucha

Polecane posty

Witam! Mój problem polega na tym, że gdy wieczorem zjem kolację ( godzina posiłku 18) to po posiłku strasznie boli mnie brzuch, mam taki straszny ucisk, posiedzę chwile i łapie mnie można powiedzieć biegunka. Mam tak tylko po kolacji. Śniadanie oraz obiad zjem to nie mam takie bólu brzucha. Ten ból brzucha to normalnie taki straszny ucisk. A wieczorem gdy już leżę w łóżku jest mi strasznie gorąco, że aż duszno.. Nie wiem co mam robić;/ (mam 17 lat, ). Liczę na Waszą pomoc :)

Gość gość
Może masz nerwicę lub Zespół Jelita Drażliwego? Nie denerwujesz się ostatnio? Ja miałam podobnie w Twoim wieku, dużo się denerwowałam i wieczorem miałam problemy żołądkowo-jelitowe, a do tego inne ''atrakcje''.

Gość gość
A jak z dietą? Co zazwyczaj jesz?

Gość idealniezakręcona123
no zwyczajnie, kartofle, smalec, dżem, kaszanke , czipsy, kolę ...

Śniadanie to zazwyczaj jem kanapkę z serem/szynką i zazwyczaj ogórek zielony (bez skórki). Drugie śniadanie to ciemna bułka pełnoziarnista z serem żółtym. Obiad jakaś zupa, ziemniaczki kotlecik zależy. Kolacja to albo jakiś jogurt, albo kanapka jakaś.. No i zazwyczaj po tej kolacji muszę bardzo cierpieć ;/

Gość gość
Idź z tym do lekarza, zleci Ci odpowiednie badania. Możliwe, że po prostu boli Cię tak ze względu na wiek i szybki rozwój ciała, ale lepiej iść do lekarza, by upewnić się, że to nic poważnego ;)