Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozwódkaaaaaaa

Chylińska

Polecane posty

Gość rozwódkaaaaaaa

Wciskanie nam chylińskiej każdymi niedomkniętymi tylnymi drzwiami przyprawia mnie o mdłości. Zła panna zmieniła sie w zwyczajna blaharę lecącą na kasę lub zwyczajnie zawsze taka była i nie umie dłuzej udawać, a tu raptem ma byc naszym idolem, supermatką, superpisarką, supefelitonistką, superredaktorką, superjurorem. Niech sobie powspomina lepiej koncert w prześwitującej kiecy z obwisłymi parzystymi częściami ciała. Tak ją promują, a kiecy normalnej nie kupili, tylko z "gołą dupa" puscili na estradę... Ja bym jej co najwyżej wysłała na chatę Idealna Panią Domu. Niech sie o męża pomartwi, jak Małgosia zacznie gwiazdorzyć.

Gość Kalory
Bardziej mnie wkurza Karolak.

Gość gość
A pamiętacie jej pierwsze wystąpienia na scenie.Jak ona wyglądała potwornie, jak się zachowywała...pewnie się teraz tego wstydzi jak ma trochę godności.

Gość gość
Chylińska dorosła a w ogóle co chcesz od niej ? Nie jestem fanka Agnieszki ale niektore piosenki ma bardzo fajne

Gość rozwódkaaaaaaa
ona nie ma godności. rzyga słowami jak leci, świeci d**ą jak trzeba, zasłania się hardkorem, jak jej zarzucaja brak gustu. Sponsorowana blahara którą jesteśmy karmieni dożylnie...

Gość gość
Od początku jej nie lubię i na pewno nie polubię.Jak dla mnie to prostaczka i nie da się jej inaczej nazwać! Nie oglądam tej baby.Dla mnie to zwyczajna dziewucha z plebsu.

Gość gość
Napewno ma lepszy głos od niektorych artystek ,Agnieszka zawsze taka była z ta swoja buzią niewyparzoną i nadal jest ,,,jest poprostu sobą .Nazywajcie ja jak chcecie plebs srebs itp ale kase zarabia i to własnie swoim stylem i głosem

Gość gość
Chciałabym być taką prostaczką z chałupą i kilkoma milionami na koncie he he

Gość rozwódkaaaaaaa
" Napewno ma lepszy głos od niektorych artystek " to synonim: "krowa, która dużo ryczy, mało mleka daje" ale żre niekiepsko, Agniesia oszukała rzeszę fanów, niewiele odbiega od gwiazd disco polo, tyle, ze ona czyści sobie gebę tzw twardościa, jako bilet ma namalowany tatuaż... oszukuje i łudzi, ze wyrażając swoje zdanie możemy się przebić... otóż wielka kupa. Ona nie ma własnego zdania, nie ma nic do przekazania, nie ma nic do zaspiewania, ma tylko lans i to pusty az echo grzmi. Już więcej sylikonowa doda zdziałała w swiecie...mówię o jej akcji na rzecz nergala (okazał sie zasrańcem) ale i tak ta chociaz jakąś rolę odegrała... Poza tym jak Doda nie ma nic do powiedzenia to nie urabia do tego ideologii tylko blebla sobie.