Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chory kot

Polecane posty

Gość gość

zeby nie bylo, dbam o zwierze. mam kota, ma koci katar. zdobylam antybiotyk dla zwierzat, do lekarza nie pojde-kasy brak. (dwoje dzieci, jedna pensja) no i ten kot zjazd 3 tabletke i zniknal na tydzien.wczoraj wrocil po tyg wloczedze i niestety caly chory. on zdechnie. dodatkowo boje jakie toczy z jakimis kocurami, caly podrapany.

może i w swoim mniemaniu dbasz, ale powiedz, jakie to dbanie, jak kot jest śmiertelnie chory, ranny i zdechnie opiekunka z ciebie jak z koziej d**y trąba

Gość gość
pisalam-dwoje dzieci, jedna pensja. jedyny we wsi weterynarz wezmie 400zl za 7zastrzyków. rece mi opadaja, co tu robic.

teraz to juz nic nie zrobisz a na przyszłośc - jak cie na to nie stać, to nie bierz zwierzęcia pod opiekę

Gość gość
ok zapiszę sobie twoją mądrość w kajecie z mądrościmi życiowymi między sokratesem a kartezjuszem. ok? podaj mi jeszcze pare maksym

Gość gość
zabij juz tego kota

Uwielbiam kota i szkoda mi go bo co mamy Ci innego doradzić skoro nie masz wyjścia? ...

Gość gość
weterynarz na forum :o a to Ci dowcip.. Jak Cię nie stać na weterynarza, zanieś kota do schroniska, tam mu pomoga..

Gość gość
Jedyny weterynarz we wsi? A w sąsiedniej nie ma innego? W najbliższym mieście? Pomóż temu zwierzakowi...Przynajmniej spróbuj...

Gość blondyna3333
400 zł? Co ty chrzanisz, a ty w ogóle raczyłaś się skontaktować z weterynarzem. Czy z góry założyłaś, że kota nie opłaca się leczyć.

Gość gość
czy koty żygają?

Gość gość
Oczywiście, że koty wymiotują...:D

Gość gość
Wizyta u weterynarza w tym wypadku jest najlepszym wyjściem. Znam takiego, który mógłby zająć się twoim zwierzakiem, sama często korzystam z jego usług przy chorobach mojego pupila - informacje na jego temat znajdziesz na http://weterynarz-szczecin.info/

Gość gość
A tam chory odrazu. Ztoczyl walke z innym kotem o kotke jest marzec chcialo mu cie pupczyć. Pewnie zasial i wrocil. Tera mu dawaj dobrze zjesc niech lize rany i wyzdrowieje. Kot to nie czlowiek. Pozatym zwierzaki czesto tak maja ze gupie o "babe" se krzywde robia:-) porypańce

Gość gość
W takich przypadkach może warto pożyczyć pieniądze od znajomych? Ja gdy coś złego się dzieje z moim kociakiem to zabieram go do http://lecznica.pila.pl/. Życie zwierzaka jest zbyt cenne by tak zwlekać

Gość gość
To stary temat.Kota być może nie ma już wśród żywych, a autorka pewnie ma kolejnego,który w razie choroby nie zobaczy weterynarza i umrze.Pewnie nawet nie szczepi i nie odrobacza,bo po co,nie ten to będzie nastepny.Nie sprowadzaj do domu zwierzaków jak cię nie stać na leczenie.