Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Noclegi w Zakopanem

Polecane posty

Gość gość

Szukam fajnych noclegów w Zakopanem. Nie wiem jeszcze czy zamierzamy z rodziną wybrać się na początku kwietnia bądź na majówkę. Czy znacie jakieś zadbane ośrodki wypoczynkowe? Mam męża oraz trójkę dzieci.

Gość Pani Domu Wielkiego
Proponuję Zakopiec :)

Zależy czy chcesz w samym Zakopanym czy w okolicach. Czy w Centrum na Krupówkach.Czy w pobliskich wsiach Zakopaca. W samym Zakopanym jaki w centrum jest dość drogo i głośno. Może lepiej w pobliżu Zakopanego?? Na Bukowinie lub na Zębie??

Gość gość
Zakopiec mieści się przy Jaszczurówce, dobrze kojarzę? To całkiem blisko skoczni narciarskiej.

Gość Uwielbiam Zakopane
Wielka Krokiew, nieopisany klimat :) Byłam w styczniu, niesamowite emocje.

Gość gość
Chciałbym się tam wybrać na turnus rehabilitacyjny czy ktoś tam był czy też przebywał w takim charakterze w tym ośrodku?

Gość Wielbicielka tulipanów
Mam znajomą, która była w tym ośrodku. Wyraziła zadowolenie, jedynie w kilku słowach, więcej nie wiem, ale może podpytam przy okazji. Ja właśnie sama chciałabym się wybrać do Zakopanego. Nie lubię śniegu ani zimy, tak więc zdecydowałam się na urlop letni. Jednak taki turnus mi niepotrzebny, raczej tak od siebie, z rodziną. Może ktoś inny będzie w stanie powiedzieć więcej na temat takich turnusów.

Gość gość
W jakiej cenie taki turnus i co jest wpisane w program?