Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marysia1987

STARAMY SIĘ OD MARCA 2014

Polecane posty

Gość Aneczka8828
Ale mi smaka narobiłaś... Ojej... Aż mi w brzuchu zaburczało :) Z zachodniopomorskiego, a Ty? Co do kawy, to jeżeli możesz się bez niej obyć, ja bym odpuściła. Sama jej w ogóle nie piję, nie lubię ;)

Gość Liwia99
Haha, to zapraszam :) Uxzalezniona nie jestem bo wczesniej tez nie przepadalam, ale tak pol na pol z mlekiem wypije. Aktualnie kujawsko-pomorskie

Gość Aneczka8828
To rób dwie kanapki, już jadę :D Ściągam sobie właśnie książkę z internetu, może to dobry pomysł na odciągnięcie myśli od ciąży...

Gość Liwia99
Czekam :P A jaka sciagasz? Ja ostatnio zabralam sie za czytanie 50 twarzy greya, ale po 200 stronach odpuscilam.Musze dokonczyc

Gość Aneczka8828
Czytałam Greya, dwie pierwsze części, trzecia mnie zanudziła i do tej pory nie dokończyłam. Ściągam "Podpalaczkę" S. Kinga. Nie chciałam czytać nic co by miało związek z dziećmi, a to chyba jakiś horror... :D

Gość Liwia99
Ja lubie czytac cos z moralem, psychologiczne. Nie przepadam za to za tymi wszystkimi fantastykami, wole cos z zycia, realistycznego. Wciagnelam wlasnie kostke czekolady.No przeciez jeszcze tydzien takiego jedzenia i przybedzie mi 10 kg..A tak strasznie mialam wczoraj isc biegac :D

Gość Aneczka8828
Nie przejmuj się, ja też wciągam teraz czekoladę ;) Też wolę takie książki. Wychodzi taka seria książek z cyklu "Historie prawdziwe" - kupuję na bieżąco, są takie lekkie i fajnie się czyta ( jak chcesz to podam Ci kilka fajnych tytułów). Za to mój mąż jest wielkim fanem Kinga. Przeczytałam kilka jego książek, są raczej ciężkie dla mnie, ale akurat ta się napatoczyła, to czemu nie ;) A fantastyka to zupełnie nie dla mnie - te władcy pierscieni, hobbity- przyznam że nie wiem jak można to lubić...

Gość Liwia99
Okej, mozesz podac kilka tytulow.Chetnie przejrze :) Ja Hobbita nie czytalam, ale bylam w styczniu w kinie na nim.3D.Niestety nie zachwycal.Moze dlatego ze nie widzialam wczesniejszych czesci :P Pamietam jak w gimnazjum czy tam podstawowce slynna byla ta saga zmierzch.Wciagnela mnie i cala serie przeczytalam :P

Gość Aneczka8828
Sagi Zmierzch też nie czytałam, wyobrażam sobie, że to jakaś fantastyka i dlatego nawet nie próbowałam ;) Tytuły Ci napiszę jak będę w domu, teraz nie pamiętam autorów. A od tej czekolady aż mnie zemdliło. Kara jakaś :) Na szczęscie jajniki już przestają boleć, rano tak dawały mi popalić, brałam nawet nospe ale nic nie pomogła. Musiało po prostu minąć.

Gość Liwia99
Saga zmierzch jest o tym wampirze co w kinach i tv lecialo. Okej, nie ma problemu, mozesz pozniej podeslac :) Nospa niestety nie zawsze pomaga, a jesli pomaga to po dobrej godzinie. Mnie kiedys cos dokuczalo.Nie wiem czy to jajniki czy cos.Az chodzic nie moglam ;/

Gość Aneczka8828
No to ja tak miałam z rana, myślałam że nie dojdę do przedszkola żeby syna odprowadzić.. Nie pamiętam, żebym przed ciażą miała takie bolesne owulacje, później po ciąży od razu zaczęłam brac tabletki anty, więc owulacji nie miałam. A teraz po odstawieniu to masakra jakaś. Z jednej strony dobrze, bo wiem, kiedy jest ten czas, a z drugiej jak tak boli to się nawet przytulać nie chce. Jak to już kiedyś pisałaś - kobiecie nie dogodzisz :)

Gość Liwia99
Troche trzeba sie niestety pomeczyc.Cos za cos :) Ja na szczescie i owulacje i okres mam malo bolesny.Ale dobrze ze boli, bo wiadomo co , gdzie i kiedy :) Zauwazylam jeszcze ze od tygodnia snia mi sie koszmary. A dzisiaj rano to tragedia.Co przysnelam to ten sam koszmar ;/

Gość Aneczka8828
Ojej, kiedyś słyszałam, że koszmary się śnią, jak idzie się głodnemu spać. Ile w tym prawdy to nie wiem, bo zawsze się obżeram przed snem - no ale koszmarów faktycznie nie mam :D Nie poszłaś głodna spać?

Gość Liwia99
Juz jakies 3 noce tak mialam.Nigdy nie chodze glodna spac i nie objadam sie tez, wiec nie wiem.. Po przebudzeniu dziwnie sie czuje, jakby to realne bylo.Koszmar. Zobaczymy, moze przejdzie.

Gość Aneczka8828
Ja koszmarów jako takich nie miewam. Ale pamiętam jak kiedyś pracowałam w markecie, to całą noc śniło mi się, że kasowałam na kasie. I tylko Bip, bip, bip bez końca.... Nie mogłam do końca zasnąc, bo musiałam kasować, strasznie mnie to męczyło psychicznie. No i rano nieprzytomna wstawałam. Nie potrafię tego wytłumaczyć, ale to było straszne :)

Gość Liwia99
To chyba powinnam cieszyc sie ze swoich koszmarow. Moze samo przejdzie, zobaczymy. Nic mi sie cholerka nie chce, a Ty do ktorej siedzisz w pracy?

Gość Aneczka8828
Do 17, ale od 16 mam co robić (raporty itp pierdoły) więc ostatnia godzina szybko zlatuje. Po pracy chcę iść z synem na rower (znaczy on na rower, nie ja ;) ) A Ty jakie plany na dziś? Może założymy nowy wątek starających się (ogólnie, nie że od marca), wtedy by pewnie więcej dziewczyn zaglądało...

Gość Liwia99
Ja dzisiaj hmm..Okolo poludnia bylam na rozmowie o prace.Teraz do jakiejs 17.30 siedze w domu.Pozniej ide do mamy mojego chlopaka, a pozniej sie zobaczy. Nie lubie jezdzic na rowerze :P Dawno w sumie nie jezdzilam. Pogoda fajna wiec spacer z dzieckiem fajna sprawa :) Mozna sprobowac zalozyc nowy watek, czemu nie

Gość Aneczka8828
I jak rozmowa? Jaka praca?

Gość Liwia99
Praca w lombardzie.Czyli praktycznie caly dzien przed komputerem. To tylko staz ale zawsze cos. Jutro mam przyjsc na 10.Taki dzien probny. Wlasciciel wydaje sie fajny, 20 kilka lat ma. Zobaczymy jutro :)

Gość Aneczka8828
I nic nie mówisz, a idz Ty ;) To powodzenia życzę :) Też kiedyś pracowałam w lombardzie (właściwie to jeden dzień tam byłam). Nie że praca zła, czy coś, tylko wtedy moje dziecko nie miało nawet 3 lat, to nie było w moim mieście, i razem z dojazdem zajmowało mi to prawie 12 godzin, więc odpuściłam. Daj koniecznie znać jak było. Więc rozumiem, że Cię jutro tu nie będzie... Ja w piątek mam szkolenie w innym mieście, w poniedziałek wolne, więc też mnie trochę nie będzie. Ale w weekend napewno zajrzę ;) Dołączamy do październikowego?

Gość Liwia99
Nie wiem do ktorej bede tam siedziec ale po pracy na pewno zajrze :) W sumie to wolalabym zaczac od nowa, bo tam jest dosc duzo stron i zeby sie ze wszystkimi dziewczynami "zapoznac" musialybysmy cale forum przeczytac

Gość Aneczka8828
To dobrze, myślę dokładnie tak jak Ty :D Masz pomysł na tytuł?

Gość Liwia99
moze " nowe staraczki 2014"

Gość Aneczka8828
O super, w takim razie zakładam i zapraszam wszystkie dziewczyny, które się tu udzielały do nowego wątku :)

Gość Aneczka8828
Wątek założony, zapraszam: http ://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5866740

Gość Aneczka8828
Po http jest spacja, trzeba ją usunąć (niby Spam...)

Gość ojtam ojtam
dziewczyny nieśmiało pisze że się udało :) blada kreska, beta jeszcze niska bo 42 ale dziś dopiero 24 dc ale mam tyle objawów że sama w to nie wierze :)

Gość Liwia99
Juz robilas test sikany?? A ile dniowe masz cykle?