Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marysia1987

STARAMY SIĘ OD MARCA 2014

Polecane posty

Gość Aneczka8828
Dorota testuj, wiadomo że można mieć krwawienie w ciąży, lepiej wiedzieć. Ciekawa jestem której jako pierwszej z wątku uda się zaciążyć :) Bo, że w końcu wszystkim się uda to jestem pewna :p

Gość Liwia99
A mnie znow lewy jajnik zaczyna kluc.Tragedia ;/ Chce juz ta glupia @ No ciekawe, ktora bedzie pierwsza

Gość Aneczka8828
A przy owulacji kuje Was jeden jajnik, czy obydwa? Jestem miesiąc po odstawieniu tabletek. Czytałam, że jest większe prawdopodobieństwo ciąży mnogiej i zastanawiam się czy to normalne, ze mnie bolą obydwa jajniki. Czy to może oznaczać owulację z obydwu?

Gość Liwia99
Ja jakos nie zwracam uwagi.Ale czasami na przemian czuje.Raz lewy, a raz prawy

mnie zazwyczaj boli jeden :) i to przewaznie prawy :) zrobie zrobie :) tez sie zastanawiam ktora bedzie pierwsza ciezaroweczka :) i kiedy to nastapi obysmy wszsytkie i to jak naszybciej :)

Gość Liwia99
dorota to kiedy testujesz ?

Gość Liwia99
Caly czas czuje ze jest mi mokro, cos chce ze mnie wyplynac a tu nic... Jutro rano robie ten test

Gość Aneczka8828
A Wy zawsze robicie testy rano? Wiem, że tak trzeba itp. ale ja ze wszystkich testów (a robiłam ich w życiu sporo) tylko jeden był z porannego moczu. Nawet ten, który pokazał mi ciążę, był robiony popołudniu ( w dodatku w toy-toyu ;) )

ja sie przetestuje w poniedzialek wtedy kiedy powinien byc @ no w sumie z obliczen tego internetowego kalendarza owulacji wynika ze moge zrobic tescik 13go i jak juz cos by bylo to powinno pokazac ale poczekam i zobacze bo kurde @ chyba sie rozkreca krzyze bola jak cholerka

Gość Liwia99
Ja zawsze testy robilam rano.Chyba ze @ spozniala sie dosc dlugo to nie bylo wiekszego znaczenia kiedy

Gość Liwia99
Ja dziewczyny uciekam z forum bo na niczym nie moge sie skupic. Nie mam juz plamien, cos mnie w lewym boku kluje. Miesien prawego (.)(.) mnie boli, nie wiem czemu. Jutro pewnie sie odezwe jak zrobie test. Milego wieczoru, buziaki :*

Gość Aneczka8828
Liwia, jak teścior? Też nie mogę się doczekać Twojego wyniku :p Ja mam od wczoraj tak mocne bóle jajników, że aż chwilami nie mogę chodzić... Tyle czasu były uśpione przez tabletki (6 lat) to teraz nadrabiają. Martwi mnie, że bolą mnie obydwa, nie chciałabym mieć bliźniaków, w zupełności mi jedno wystarczy :)

nono Aneczka slyszalam ze po odstawieniu tabletek jest zwiekszona plodnosc i zdarzaja sie ciaze mnogie :) wiecie co w sumie to ja sie zastanawialam nad blizniakami i nie plakalabym jakos strasznie jakby sie trafily :) wszyscy mowia ze tak jedno dziecko to tez nie dobrze :P a tak jak by wyszlo podwojnie to nie byloby wyjscia :) hihih :P

Gość Aneczka8828
Dorotko, też właśnie o tym słyszałam. Ja juz jedno dziecko mam, dlatego bliźniaki by mi nie pasowały. Jak bym nie miała, to wtedy czemu nie ;) Ciekawi mnie, dlaczego Liwia się nie odzywa, może cieszy się z wyników testu :p

Gość Liwia99
Jestem, ale bedziecie zawiedzione :P Nie robilam tego testu.Wzielam sobie na wstrzymianie.@ brak, plamien juz nie bylo.Poczekam chyba jeszcze kilka dni

Gość Aneczka8828
O nie, a ja już się w duchu cieszyłam ;) wytrzymasz bez robienia testu? Nie ciekawi Cie?

no ja jeszcze nie mam :) pewnie byloby ciezko ale dalabym rade hehe tak mysle :) Liwia jesli czujesz ze nie powinnas to nie rob i poczekaj :) ja raczej nie bede testowac bo @ na calego :) takze zaraz odswieze tabeleczke :)

Aneczka8828__________26__________@26.03 Liwia99_______________19___________@12.03 Tuptus_111____________33__________@17.03 wiosnaaaaa____________28___________@5.04 ojtamojtam______________29___________@16.03 Katarina1987____________27___________@3.04 dorota_dubaj___________26___________@30.03 (c 21 dni) lub @5.04 (c 27 dni)

Gość Aneczka8828
Mieć bliźniaki jako pierwsze to fajna sprawa. Odchowujesz jednorazowo a masz dwójkę ;) Choć na początku oczywiście ciężko jest. Moja teściowa (znaczy żona mojego teścia, bo teściowa zginęła) w wieku 44 lat urodziła bliźniaki, absolutna wpadka... Teraz chłopaki mają po 4 lata, więc już ma lżej, ale na początku było trudno. I śmiejemy się, bo jej córka była jednocześnie w ciąży ze mną. I teściowa dotykała i mojego brzucha i jej. A jak wiadomo dotykanie brzucha ciężarnej zaraża ;) więc są bliźniaki :D

Gość Liwia99
Ciekawi ale cos mnie "trzyma" zeby jeszcze nie robic. @ jak nie bylo tak nie ma. Kurcze, nie wiem dlaczego taka spokojna jestem

Gość Aneczka8828
Ja bym nie wytrzymała, strasznie niecierpliwa jestem ;) Ale jak chcesz poczekać to ok :) Kup sobie chociaż kwas foliowy, tak w razie czego ;) A jak się czujesz? Boli brzuch, cycki?

Gość Liwia99
Ale dziwi mnie wlasnie to ze tez naleze do tych niecierpliwych , a teraz.. chyba spokoj przed burza. Czuje sie ok.Czasem lewy jajnik czuje.Nic mnie nie boli wiecej.Jedynie od wczoraj z prawej storny boli mnie chyba miesien obok piersi.Tak nizej pachy.A dzisiaj troszke lewy mnie boli.Nie wiem czemu bo nic takiego nie robilam

Gość Aneczka8828
Liwia, to ciągnięcie to jak najbardziej objaw ciążowy - naczytałam się tyle wczesnych objawów, które miały dziewczyny na forum, że już chyba specjalistką w tym temacie jestem ;)

Gość Liwia99
Dobrze ze ja "wyroslam" z tego czytania o ciazy i objawach :P Pierwszy raz w zyciu taka spokojna jestem. Tak sie zastanawiam czy przestac pic na jakis czas kawe, dopoki sie nie dowiem czy jestem w ciazy czy nie. Zastanawiam sie od czego te miesnie mnie bola..... A Ty to naprawde wkrecilas sie w to wszystko :P

Gość Aneczka8828
Pewnie bym się nie wkręcała tak, gdybym miała jakieś zajęcie :p a jak ja siedze 8 godzin przy komputerze, to z nudów to czytam, i coraz bardziej się nakręcam... Coś czuję, że dopóki nie przestanę tego robić, to nie będę mogła zajść. Staram się nie myslec, ale jakoś nie umiem :(

Gość Liwia99
No wlasnie, im bardziej sie o tym mysli tym ciezej zajsc jest w ciaze. Moze zajmij sie czyms.Zapisz sie na fitness albo cos podobnego. Ja jeszcze kilka miesiecy temu tez wariowalam na tym punkcie. W styczniu przeprowadzilam sie wiec jakies zajecie mialam.Do pracy tez nie chodze wiec tym bardziej powinnam czytac o tym wszystkim a tak nie jest..,. Moze w tracie pracy rob na drutach :P

Gość Aneczka8828
W domu rzadko mi się zdarza myśleć, przy dziecku jest zawsze coś do roboty, też się przeprowadziłam w styczniu, więc się urządzam. Oprócz tego w wolnych chwilach robie biżuterię ;) Ale w pracy mam kamery, szefostwo mnie pilnuje i nic poza siedzeniem przy komputerze nie mogę robić... Ale masz rację, powinnam odpuścić. Co będzie to będzie ;)

Gość Liwia99
Wiem ze latwo mowic ale przynajmniej postaraj sie chociaz troszke odpuscic. Cholera, chyba zaraz wciagne cala paczke chipsow.I jeszcze na czekoladki mam ochote.. Z jakiego wojewodztwa jestes?

Gość Liwia99
Cholera..Ide sobie zrobic kanapke na cieplo. Z pekinska, salami, serem zoltym, ogorkiem kiszonym, pomidorem i ketchupem.A co!! :P