Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nieszczęśliwa miłość

Polecane posty

Gość gość

hej, jestem z chłopakiem prawie półtora roku, szczerze nie jestem pewna co do uczuć do niego. ostatnio poznałam chłopaka, którym się zauroczyłam. ciągle o nim myślę, dosłownie nie mogę przestać. nie wiem co mam robić, czy ryzykować związek? nie umiem zranić mojego chłopaka, po prostu serce mi pęka, gdy widzę jak cierpi i wiem, że byłby to dla niego wielki cios, gdybym go zostawiła. z drugiej strony chłopak bardzo mnie ogranicza, jest bardzo zazdrosny. nie pozwala mi wychodzić na imprezy z przyjaciółmi, nawet obraża się, gdy idę na zakupy z koleżanką. mam tego dość, mam dopiero 18 lat chciałabym się wyszaleć, ale nie umiem go zranić, boję się, że coś sobie zrobi.i jeszcze ten drugi chłopak, o którym ciągle myślę... nie wiem co robić, pomóżcie, co byście zrobiły w takiej sytuacji?

Gość gość
Kiedy bylam w twoim wieku zrobilam to co wydawało mi sie słuszne tzn zostałam z chłopakiem. A pozniej zostałam za to nagrodzona porzuceniem. Nie pozwól by mężczyzna cie ograniczał! Nie wiem czy powinnas go zostawic dla innego, ale na pewno nie powinnas sie mu podporządkowywać.

Gość gość
zacznij mu się troche stawiać- jak zobaczy że z tobą nie tak latwo, to pewnie nie będziesz w jego typie i sam cię zostawi ten chlopak jest zaborczy zakompleksiony i nie umie normalnie funkcjonować w gronie ludzi to nie kandydat na partnera a na despotę i tyrana chcesz tego?