Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żółta bielizna?

Polecane posty

Gość gość

Mialam normalna miesiaczke lecz strasznie kulo mnie prawa strona i czasem lewa teraz jest 8 dzien po niej i mam zolte plamy na bieliznie co to moze oznaczac jak ktos mial taka sytuacje?

Gość gość
Bzykanie z Chinczykiem.Teraz takie modne.

żółte plamienia mogą być związane z jakąś infekcją

Gość gość
Wiocha

Gość Monika2525
Żółta wydzielina może świadczyć o infekcji bakteryjnej, której często towarzyszy nieprzyjemny zapach, pieczenie, ale to powinien stwierdzić ginekolog, zawsze możesz zrobić posiew z pochwy wtedy będziesz miała pewność. Przyczyną infekcji jest zachwianie równowagi mikrobiologicznej, dlatego po leczeniu powinnaś zrobić sobie kurację probiotykiem np. dopochwowym invag, który uzupełni mikroflorę.

Gość gość
Koniecznie wybierz się do ginekologa, takie objawy świadczą o infekcji. Często problemy intymne pojawiają się po miesiączce, ponieważ naturalne środowisko pochwy jest zaburzone na skutek usuwania bakterii mlekowych wraz z krwią. Probiotyk dopochwowy na pewno poprawi sytuację, po leczeniu zacznij na co dzień stosować provag żel, który chroni przed problemami intymnymi i odpowiednio pielęgnuje, ponieważ zawiera kwas mlekowy. Od kilku miesięcy stosuje go po umyciu i problemów intymnych nie mam.