Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najlepsza kobieta dla faceta

Polecane posty

Gość gość

to kobieta zdesperowana :classic_cool: Tak tak ... wiem co piszę. Takich zdesperowanych 30-tek jest coraz wiecej :classic_cool: Kiedyś miały wybujałe aspirację a teraz można być leniem bez pracy i alkoholikiem a one podsuną facetowi piwko i pobiegną pracować ,żeby spełniać jego kaprysy :D

Gość gość
Nie znam takich 30latek

Gość Gosciofka
Ales gosciu pofantazjowal....haha Chyba tylko zakompleksione, wiejsckie dziewki z mentalnoscia z sredniowiecza tak robia.....ale osobiscie takich nie znam

Gość gość
Ja jestem sama z dzieckiem, bo maz mnie zdradził i nie dałam drugiej szansy. Mam 34 lata i własnie zerwałam z facetem, ktoremu sie wydawalo tak jak tobie;-)

Gość gość
WTF? Moje koleż. jak miały te 20+ to tolerowały, że facet ma 30+, nie ma pracy, nie umie gotować itd. A teraz biorą tylko młodszych z własnymi firmami

Gość gość
"A teraz biorą tylko młodszych z własnymi firmami" :D:D:D:D:D:D A jaki facet z własną firmą chciałby starą raszplę ?

Gość Gosciofka
A moglbys sie zdziwic jakie te "stare raszple" potrafia byc apetyczne I zadbane. Nie to co te mlode pasztety utuczone na mcDonaldzie. Typowe polaczkowate myslenie..........liczy sie tylko metryka