Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak postępować z żonatym kochankiem

Polecane posty

Gość gość
Do autorki i wszystkich kochanek żonatych facetów, Życzę wam z całego serca, abyście były kiedyś żonami facetów, którzy was zdradzają na boku :)

Gość gość
Dziękujemy. Jak mnie facet zdradzi od razu rozwód!

Gość gość
a tobie zupełnie nie przeszkadzało, ze to żonaty facet? dlaczego chce mi się śmiać jak czytam te brednie które zmyśliłaś w ostatnich 2 postach?

Gość gość
gość Dziękujemy. Jak mnie facet zdradzi od razu rozwód! xxx Ciebie juz kochanek zdradza ze swoją żoną, a ty się mało nie zesrasz za nim :D

Gość gość
Wierz lub nie ale tak było. Widać mało wiesz o żonatych, a prawda jest taka , że są dużo większymi uwodzicielami niż mężczyźni wolni. A czy mi przeszkadzało, że jest żonaty? Na początku w ogóle nie traktowałam go jak potencjalnego partnera, lecz jako kolegę. A potem to już "poszło z górki".

Gość rozwal ich zwiazek
no babo wkopujesz sie sama jak sie to"acha no i bez przerwy to niesienie mi pomocy w każdej sprawie. '' ma do tego co napisałas w pierwszym poscie? Bo nie rozumiem:''Czy możecie dać mi jakieś rady? Jestem dopiero początkująca w tych sprawach. Czasem dziwi mnie, że On się ze mną umawia na konkretny dzień, a potem nie dzwoni lub w ostatniej chwili odwołuje spotkanie. '' No to pomaga i jest na zawołanie czy nie?

Gość rozwal ich zwiazek
A potem to już "poszło z górki".. o jeeeju:D:D biedna niewinna istotko, tak sobie poszło, a ty taka bezwolna i samoootna:D:D

Gość gość
Nie ja jestem autorką wątku. Przyłączyłam się od chwili, gdy nie zgodziłam się ze stwierdzeniem, że to wolne kobiety uwodzą i lgną do żonatych. Nie moje drogie - to żonaci mężczyźni uwodzą te wolne.

Gość rozwal ich zwiazek
''to żonaci mężczyźni uwodzą te wolne.'' zgadzam się, ale taka wolna to mając odrobinę honoru powinna przegonic fagasa...

Gość gość
Tak, bezwolna i samotna. Bo gdy w grę zaczynają wchodzić uczucia do drugiej osoby to trudno tak nagle powiedzieć do widzenia. Ale jak widać mało wiesz jak to jest w uczuciach, widocznie inetersuje cię tylko chłodna kalkulacja.

Gość rozwal ich zwiazek
kuurczę, sporo takich samoootnych w związkach przegoniłam z miejsca... - bo uważam,że jestem coś więcej warta, niz na zlizywanie ochłapów z cudzego stołu. /raczej fiutka:D/

Gość gość
Dziękujemy. Jak mnie facet zdradzi od razu rozwód! x pod warunkiem że się dowiesz bo kochanki to z natury tchórzliwe szuje i latami się ukrywają i w tedy będą ci jednie rogi rosły hahaha

Gość rozwal ich zwiazek
uczucia uczuciami, ale JA NIE MOGĘ byc z kimś, nawet go kochając, jesli ktos mnie NIE SZANUJE. NA tyle szanuje siebie,że nie dam sie poniżac i lekceważyć sypianiem z żonatym

Gość gość
Tak, bezwolna i samotna. Bo gdy w grę zaczynają wchodzić uczucia do drugiej osoby to trudno tak nagle powiedzieć do widzenia. Ale jak widać mało wiesz jak to jest w uczuciach, widocznie inetersuje cię tylko chłodna kalkulacja. xxx Gowno wiesz o uczuciach wyrachowana szmato co tylko liczy na to żeby zabrać żonie męża

Gość gość
A niby dlaczego to poniżenie? Jeżeli żonaty facet jest konkretny i fajny a kobieta jest przy nim szczęśliwa, to jakież to poniżenie? XXI wiek mamy. A to że ty pogoniłaś żonatych to nie znaczy , ze każda ma zrobić właśnie tak. Każdy ma swoje życie i to jego sprawa. Interesuje cię tak bardzo życie innych ludzi?

Gość gość
jesteś kochanko skończone dno i 2 metry mułu

Gość gość
zabrakło argumentów? rozumiem.

Gość gość
Nie jestem kochanką i nie mam zamiaru nią być, ale zaciekłość mężatek broniących zdradzających facetów mnie przeraża. Wam się naprawdę wydaje, że regułą jest, że to kobieta uwodzi żonatego? Jeśli tak się wydaje to chyba znaczy, że Wasza kobiecość jest dość marna. Nie podrywają Was faceci? Bo mnie często. I często są oni żonaci.

Gość gość
i jego żona powinna nasłać na ciebie zbirów żeby ci morde i dope skopali bo przeciesz sama nie bedzie sobie brudzić rąk szambem

Gość rozwal ich zwiazek
Nie no:D:D skoro nie PONIŻA cię, że facet KŁAMIE, OSZUKUJE, przysiegał innej a teraz łamie własną przysięgę, skoro zadajesz się z OSZUSTEM i d****arzem i cie to nie poniża:D:D to gratuluję ZEROWEGO poczucia własnej wartości!!!! a ty to tolerujesz, zasługujesz na traktowanie cie przez niego jak szmatę. Bo tylko tym jesteście, kochanki - workami na spermę, zabawkami, które się rzuci, gdy z żona zacznie sie układać. Albo, jesli uda sie wam doprowadzić do rozwodu, a kochanek ożeni się z wami... to wkrótce WY będziecie na miejscu tych znienawidzonych żon, wkradnie sie codzienność, a męzus będzie szukał nowych wrażeń

Gość gość
Poziom intelektualny oraz wulgarny język wypowiadających się tutaj żon mnie poraża. Współczuć tylko waszym dzieciom jeśli je posiadacie.

Gość hehenunu
dostosowują się tylko do poziomu tych kochanek, bo inaczej do tych biednych panienek nic nie dotrze.... co się dziwisz

Gość o losie kochanki
nie interesuje mnie absolutnie zycie innych, nawet kochanek zonatych facetów, ja sie tylko wypowiadam w sprawie. To kochanka zadała pytanie, pozwoliłam sobie odpowiedzieć. A co, żal,że żony nie przyklaskuja panienkom i nie głaszczą ich zgodnie po główkach? Żal, że wyzywają i mówią co mają na myśli? To trzeba było się zamknać i nie zadawac durnych pytań na forum, widać, jakie inteligentne inaczej te kochanki...

Gość gość
hehenunu dostosowują się tylko do poziomu tych kochanek, bo inaczej do tych biednych panienek nic nie dotrze.... co się dziwisz x A to trzeba chyba tak skomentować: jaki poziom mężów, taki poziom kochanek. Nikt sobie chyba gorszej od siebie nie wybiera. Gorszej od żony także nie, bo po co zamieniać złe na gorsze? x Zacznijcie się żonki zastanawiać co wypisujecie, bo Wasza bezmyslność przeraża.

Gość nie wszystkie tu zony i kochan
żeby zamienic, i juz:D nowe bardziej korci. No przeciez żonaty nie weżmie sobie inteligentniejszej od niego samego, bo ukręciłby bat na własną głowę, prawda?

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] o losie kochanki nie interesuje mnie absolutnie zycie innych, nawet kochanek zonatych facetów, ja sie tylko wypowiadam w sprawie. To kochanka zadała pytanie, pozwoliłam sobie odpowiedzieć. A co, żal,że żony nie przyklaskuja panienkom i nie głaszczą ich zgodnie po główkach? Żal, że wyzywają i mówią co mają na myśli? x Nie wiem czy nazywa się to żal, ale wyzywając kogoś kogo nie znasz (i nie znasz okoliczności sprawy) wystawiasz świadectwo sobie, a nie tej osobie. I dziwisz się, że Twój mąż chodzi na boki? Ja się nie dziwię.

Gość gość
nie wszystkie tu zony i kochan żeby zamienic, i juzsmiech.gif nowe bardziej korci. No przeciez żonaty nie weżmie sobie inteligentniejszej od niego samego, bo ukręciłby bat na własną głowę, prawda? x Nie bardzo rozumiem jaki ma związek inteligencja z szukaniem kochanki... To kochanki szuka się do rozwiązywania krzyżówek?

Gość BAJKA ZA BAJKĄ
a kto powiedział, że mój maz chodzi na boki?? okoliczności sprawy są takie: kobieta zadaje sie seksualnie z facetem, o którym wie,że ma żonę i tyle. Świadczy to o tymże nie interesuje jej że facet oszukuje, kłamie i zdradza, czyli - jest kims nie wartym nawet skinienia. I błagam, okoliczności? że żona sekutnica? a kto ja wybrał - ON SAM. Skoro żle mu z żona oznacza to, że facet SAM NIE POTRAFI rozwiązywac własnych problemów w małżeństwie,że podejmuje złe wybory, skoro żona " SAMO ZŁO... Najszcęściej jednak facet szuka tylko odskoczni od rutyny, a bajki opowiada kochance, jak to z żoną złą nie sypia, jak to ona okropna, jak to czeka aż dzieci dorosną...itd. TO BAJKI!! A,że kochanki chcą wierzyć w bajki to stąd teraz ta agresja wobec osob wypowiadających sie tutaj

Gość gość
rozwal ich zwiazek Nie nosmiech. skoro nie PONIŻA cię, że facet KŁAMIE, OSZUKUJE, przysiegał innej a teraz łamie własną przysięgę, skoro zadajesz się z OSZUSTEM i d****arzem i cie to nie poniża moim zdniem taki facet poniża swoją żonę a nie kochankę, to zonę traktuje jak szmatę, przeciez to nie kochance przysięgał w kościele i nie kochanke zdradza:)

Gość BAJKA ZA BAJKĄ
Nie bardzo rozumiem jaki ma związek inteligencja z szukaniem kochanki... To kochanki szuka się do rozwiązywania krzyżówek?'' no coż jesli nie rozumiesz,że DOBRY SEKS ma baaardzo wiele wspólnego z inteligencją....to coż Ci tumaczyc , i tak nie dotrze...