Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Atrybuty kobiecości

Polecane posty

Gość gość

Temat dla pań i panów. Nie piszemy o cechach płciowych ale o symbolicznych przedmiotach związanych z kobietą. Panie proszone są o napisanie do jakich kobiecych akcentów są bardzo przywiązane i za nic by z nich nie zrezygnowały a panowie, na jakie z tych akcentów zwracają uwagę.

Gość gość
Buty - kozaczki, a najlepiej szpile Taliowane ciuchy - uwielbiam kobiecą talię. To trzeba eksponować Dekolt - to też ważne :) Paznokcie - mogą być tipsy byle ładnie przycięte. Lubie być takimi dotykany :) Kolczyki, pierścionki, torebki nie grają roli

Gość gość
Cycki, talia, bioderka, odstająca pupa, długie nogi. Ładne sukienki i torebki.

W sumie ciężko powiedzieć, bo z zasady bardziej patrzę na rzeczy jako "moje atrybuty", a nie kobiece/męskie. Mogłabym na przykład powiedzieć "biżuteria", ale przecież mężczyźni też ją noszą. Więc moja lista jest dość krótka. makijaż - nie zawsze noszę, ale nie chciałabym zrezygnować. Prawie zawsze mam kocie oko. No i mało który gest jest tak kobiecy jak nakładanie pomadki. buty na obcasie - nie uważam ich za wymóg, ale tylko kobiety je noszą. ;) ubrania podkreślające figurę - czyli to co jest najbardziej oczywiste u kobiety. koronkowa bielizna torebka - musi być :D