Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PROSZE O OBIEKTYWNA OPINIE

Polecane posty

Gość gość

Kilka razy kochalam sie z facetem w przerwatywie, nie pękła raczej nic tez nie wyciekło Okres mi sie spóźnia kilka dni robiłam test z moczu negatywny. Dodatkowo mam założona spiralę miedziana. Nie wiem co myślec.. Jutro mam zamiar iść na bete hcg myślicie z przy takim zabezpieczeniu ciaza jest możliwa ?

Gość gość
Zdecydowznie niemozliwa.nie wiem po co idziesz na bete,skoro test wyszedl negatywny.dla pewnosci mozesz zrobkc jeszcze jeden z porannego moczu i gdy wyjdzie negatywny napewno w ciazy nie jestes.

Gość gość
skąd pomysł ciąży?

Gość gość
popadasz w paranoje, też mam miedzianke i nawet mi przez myśl nie przeszło by jeszcze dodatkowo prezerwatywy zakładać a co dopiero żeby w ciąży być

Gość gość
Jutro zrobie test jeszcze rano bedzie to 11 dzien po ostatnim stosunku zabezpieczonym przerwatywa i spirala. Beta hcg 11 po moze byc wiarygodna? Okresu nie mam dalej tylko biała gęsta wydzielona..

Gość gość
???

Gość gość
no i po co podbijasz ? nie ogarniam takich ludzi ? co do macicy ci mamy wejsc ? zrob test to bedziesz pewna.

Gość gość
Zrobiłam dzis rano z moczu Negatywny okresu brak:( Nie wiem co dalej ... Czy jechać do lekarza

Gość gość
tak, jedz do lekarza, ale nie pytaj o okres tylko o glowe. moze jeszcze jest czas,.zeby cos zaradzic

Gość gość
w poniedziałek zrobiła test rano-negatywny. dziś chce iść na betę będzie to 16 dzień po stosunku. Będzie 100% wiarygodny - okresu dalej nie mam :(

Gość gość
Dziewczyny czy beta 16,17 dni po stosunku jest wiarygodna - nie wiem kiedy miałam owulacje i czy miałam w ogóle..