Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiaaaaaatek

Pies potrzebna pomoc !!!!!!!!

Polecane posty

Gość kwiaaaaaatek

Dowiedziałam sie wczoraj ,że zmarł człowiek...leżał kilka dni w mieszkaniu , razem z nim przebywał pies. Nikt tego psa nie chce wziąć z najbliższej rodziny, jest to duzy pies, ponad 10 lat, z tegpo co wiem choruje na padaczkę. Pies był zaniedbywany,mieszka w bloku, rzadko był wyprowadzany na dwór... załatwiał się w domu. W mieszkaniu podobno straszny fetor... Z tego co słyszałam rozważaja opcje uspienia szkoda mi tego tego psa dzwoniłam wszędzie gdzie mogłam, ale wszyscy mówia ,że wg prawa polskiego syn dziedziczy spadek razem z inwentarzem ... nie ma opcji, żeby syn wziął psa do siebie... chodzi mi cały czas po głowie los tego zwierzaka... moze ktos jest podpowiedziec gdzie by zadzwonić ??? kto mógby być w stanie w jakikolwiek sposób pomóc temu psu....dzwoniłam do patrolu interwencyjnego As, do fundacji Animal, do kilku jeszcze innych fundacji...wszyscy mówia to samo..........syn ma wziąć psa..... ale syn nie weźmie.... i kółeczko sie zamyka...pies juz ma swoje lata, tyle wycierpiał , chociaz na starośc trochę radości by mu się należało :(

Gość hatersgonnahate
czemu Ty go nie wezmiesz?