Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile kosztowala was dostawa sklepowa z KOMFORTu?

Polecane posty

Gość gość

Chce kupic panele w sklepie Komfort w moim miescie. Wie ktos moze jak jest u nich z dostawa w tym samym miescie? Chce miec jakies podstawy do ewentualnych negocjacji, jesli sie okaze ze zycza sobie wiecej niz w innych sklepach sieci.

Gość gość
na tej stronie: http://www.komfort.pl/sklepy można wybrać sklep w swoim mieście. Potem trzeba go kliknąć i są już podane ceny za transport. Są różne, zależy od sklepu.

Gość gość
DZIĘKUJĘ :D

Gość gość
Ja sie na nich nacielam.Zamowilam 2 chodniczki/ciete z metra/ z dowozem do domu.Owszem,dowiezli-zaplacilam 20zl,spox.Rozwinelam,chodnik w calosci.Odwiezc musialam sama,a mam do Komfortu daleko i nie mam auta.Pan w salonie obiecal,ze za 3 dni beda gotowe.3tyg i nic.Pare tel z mej strony,w koncu pojechalam.Obszywali przy mnie,na goraco,bo zrobilam mala zadyme.Do domu tachalam je sama.Za transport zwrotu nie bylo,bo w koncu dowiezli.A ze nie to,co dowiezc mieli-moj problem.Jakby co,nie daj sie zrobic w bambuko,jak ja.

Gość gość
Miałam dokładnie taką samą sytuację że nie ucięli mi chodnika na pół. ale od ręki mi naprawili, do sklepu miałam 60 kilometrow. pan był miły,przeprosił za błąd. obrzucili mi nitką pod kolor.

Gość gość
Hej, to znowu ja. Dziekuje za opinie, tak szczerze łudziłam się, ze transport w tym samym mieście jest gratis. A tu ceny takie, że bardziej by się opłacało bagażówkę wziąc :o Mam kilka marketów i hurtowni budowlanych w mieście, ktore dowożą zamówienie za darmo, jeśli się wyda jakąś większą kwotę. No cóż, po tym co pisze Pani z godzinki 10.23 i jeszcze kilka osób na innych stronach o komforcie, chyba wybiore jednak market z darmową dostawą. Dziekuję jeszcze raz i pozdrowionka 🖐️