Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ja i zajety facet

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Mam maly problem. Caly czas utrzymywalam kolezenie stosunki z facetem w zwiazku. Bardzo go lubie, jest jak moje odbicie w lustrze, ale bez podtekstow fizycznych. Nigdy go nawet nie dotknelam, nie zbaczalismy na niebezpieczne tematy. Po prostu lubimy ze soba rozmawiac na malo przyziemne tematy. Niestety... po ostatnim spacerze przytulil mnie. Widze, ze cos sie w nim zmienia. Zasady ustalone kiedys byly inne, miala byc rozmowa, wsparcie, porady. Teraz czuje, ze sie rozpedza. Szkoda mi konczyc te relacje... A z drugiej strony nie chce zmiany kierunku, nie chce niczego wiecej. Prosze: jak to rozegrac, na jakie sygnaly zwracac uwage?

Gość gość
szczegolnie nan jego rozporek czy nie ma tam namiotu

Gość gość
Jak przytula zawsze jest namiot ,facet to pies na baby

Gość ona w kropce
Bede miec ten rozporek na uwadze :P A tak powaznie: przez 1,5 roku znajomosci sie nie przytulilismy. Nawet nie podawalismy sobie reki. Byly tylko rozmowy. Ba, nawet nie mowilismy co o sobie sadzimy. Za to rozmowy zawsze byly szalenie ekscytujace, dawaly i radosc i spokoj. Raz mile, raz zagadkowe, a teraz sie to zmienia. Chyba pojawila sie nowa nuta troski i lekkiej czulosci, a tego nie chce. jest to prawie niezauwazalne, wiec nie odwazylabym sie teraz na rozmowe o tym...

Gość gość
zaznacz granicę. przytulenie na do widzenia nie jest jeszcze jakąś tragedią. gdyby próbował cię pocałować, albo objąć w trakcie spaceru powiedz, że jest dla ciebie kumplem. że twoje uczucia się nie zmieniły.

Gość ona w kropce
No wiem, ze nie jest, ale to ogromna zmiana, biorac pod uwage fakt, ze wczesniej zupelnie nic nie bylo. Czuje, ze sie zmienia, ale nie daje bezposrednich sygnalow, bym mogla zareagowac.

Gość gość
cos jest w jego relacjach z zona, dlaczego chce sie zblizyc do Ciebie

Gość gość
On ma dziewczyne. No ja nie wiem co sie dzieje. Nasze relacje sa... nietypowe. Malo znamy konkretow o naszym zyciu- pracy, spedzonym tygodniu, znajomych. Za to wiele wiemy o wlasnych wnetrzach-o marzeniach, uczuciach, lekach, pragnieniach, no znamy wlasne wachlarze emocji. Ani ja, ani on- nie rozmawiamy na takie tematy z innymi. Byc moze tu jest problem?

Gość gość
a powiedz czy pociaga Cie erotycznie?

Gość ona w kropce
No wlasnie nigdy na niego w ten sposob nie patrzylam. Owszem- jest przystojnym facetem, ale to nie *to*. Nie traktuje go tak. ja mam tak: albo od razu albo wcale. Za dlugo patrzylam na niego bezplciowo, zeby teraz cos stwierdzic. Nic nie czulam, gdy mnie przytulil, poza tym, ze bylo mi... dziwnie.