Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sheilla

Szukam przyjaciółki...

Polecane posty

Gość Sheilla

Mam 21 lat, jestem z Warszawy. Szukam miłej, wesołej i wrażliwej osoby, która mogłaby zostać moją przyjaciółką ;) Nie jestem samotna, mam kochającego chłopaka, ale brakuje mi w moim życiu takiej dobrej duszyczki, która miałaby dla mnie czas i potrafiłaby mnie wyciągnąć z domu i zamieniłaby moje nudne życie w życie pełne przygód i radości. Ludzie często mają problem ze znalezieniem drugiej połówki, a ja nigdy w życiu nie miałam prawdziwej przyjaciółki... Może w końcu się uda :)

Gość gość
Szukać prawdziwej na forum ?? To chyba nie jest dobry pomysł, wyjdz do ludzi badz otwarta na nowe znajomości np; w pracy,szkole,klubie. Tak szukaj a lepiej wyjdziesz ;)

Gość Sheilla
Tak szukałam przez 21 lat i jakoś nie wyszło... Z otwarciem się do ludzi jest coraz trudniej, jak coraz więcej porażek... Może odrzucam innych w jakiś sposób? Nie wiem, ale chcę spróbować tutaj, bo w realnym świecie same porażki i sami ludzie, którzy ranią...

Gość gość
Ja mam 20 lat, mieszkam pod Warszawą ale chyba nie wierzę w przyjaźń, są tylko powierzchowne znajomości,koleżeństwo ale taka przyjaźń,o jakiej naczytałam się książek, moim zdaniem nie istnieje. Mam chłopaka ale jestem raczej samotniczką. Łatwo nawiązuje takie płytkie znajomości, np w pracy, ale nic wiecej

Gość gość
Jestem w podobnej sytuacji. Mam 20 lat również mam chłopaka. Moja jedyna przyjaciółka musiała wyjechać za granicę kilka lat temu mamy kontakt i nadal się przyjaźnimy jednak spotkania są ograniczone. Niestety ja jestem z innych okolic - grudziądz