Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdradzone żony Dlaczego wybaczacie zdardę zamiast wykopać łąjdaka

Polecane posty

Gość gość
Ty swojego męża nazwij odpowiednio.Skoro ona,jakaś tam ku..a,to mąż kto?-męska d*****,tak? Coś ty się tak czepila kobiety,obiecywała ci cos?czy mąż ci ślubował? co za prymityw z ciebie,kobieto.Piszesz jask rynsztok.

Gość gość
męska d****a(przyp.bo ucięlo)

Gość gość
jeszcze raz:męska d/z/i/w/k/a ciekawe,ze jej bluzgi bez kasowania wchodzą

Gość gość
Wybaczam bo maz mi tez wybacza .

Gość gość
Ktos tu wyje z wscieklosci-ale o co?

Gość gość
moze ktos z obslugi sie podlaczyl,a jemu wolno bez kasowania.

Gość gość
Jebonka burdel mamo ja wieczory i noce spędzam z mężem, a dla takiej wściekłej kreatury jak ty nie mama czasu, więc nie ujadaj, tylko cierpliwie poczekaj do rana, ściero :D

Gość gość
żal.pl dla tej ordynarnej co na necie szuka kochanki męza i wyzywa każdą,bo w swojej prostocie pojąć nie może,ze świat wirtualny to nie real,tam sobie gadaj z tą,której nie oparł się twój misio. Jeszcze raz-żal.pl

Gość gość
"burdel mama nie ma weny bez flachy a ten burdel nad wodą?" burdel w chałupie miała na trzecim piętrze z tego co pamiętam. później się przeprowadziła bo dorwała frajera z drugiego końca polski co jej wcześniej nie znał i się z nią ożenił. wszyscy się z niego śmiali a on nie wiedział dlaczego i jak w końcu dotarło do niego kogo wziął za żonę to ją zostawił i zwiał w rodzinne strony. a to szkaradztwo wzdycha teraz do faceta od lat żonatego który kiedyś był jej sąsiadem i raz na chwilę przyszedł do niej bo zaprosiła go na kawę. on był jeszcze wtedy kawalerem a ona panną i liczyła na coś więcej ale face miał ją gdzieś bo nie była w jego typie i jeszcze dowiedział się co ona wyprawia. teraz jej przeszkadza jego żona bo debilka sobie ubzdurała że to kiedyś przez nią im nie wyszło.

Gość gość
żal.pl dla tej ordynarnej co na necie szuka kochanki męza i wyzywa każdą,bo w swojej prostocie pojąć nie może,ze świat wirtualny to nie real,tam sobie gadaj z tą,której nie oparł się twój misio. Jeszcze raz-żal.pl xxxxxxxx Ja ciebie nie szukam głupia krowo, bo ty jesteś mi zbędna. Ja piszę na kafe to co myślę, a swoje zdanie mama prawo wyrazić tak jak każdy. To ty się do mnie przyczepiłaś burdel mamo i nawet wczoraj ostro szalałaś na ogólnym. Powiedz coś ty wczoraj taka wściekła była, jakbyś się szaleju najadła?:D Jak się chcesz spotkać w realu to z mojej strony nie ma problemu. Przybywaj do mnie, ja cały czas czekam. Wczoraj wrzeszczałaś na ogólnym, że znasz mój adres i wszystko wiesz o mnie. Nawet przedszkolanką mnie zrobiłaś. :D No ale jak się boisz mnie odwiedzić to zawsze możemy spotkać się u ciebie, albo w miejscu publicznym. Powiedz, gdzie ty teraz urzędujesz, bo ja nie mam bladego pojęcia :D

Gość gość
Lepiej być zdradzaną niż być starą panną ty niechciany babiszonie!

Gość gość
baby szaleja ,ponizajac sie o kawalek padliny,zamiast trzymac sie razem.

Gość gość
Znam taką, która wszystko znosiła, nawet mężą zawoziła do jego kobiety, w której się zakochał. Normalnie cyrk! A wszystko dlatego że to babka kompletnie bez wykształcenia, bez żadnych życiowych ambicji. A on robi co chce. I jak zaczął zdradzać tę drugą z jakąś tzrecią, to ta druga dała mu kopa, a on wrócił do tej pozwalającej na wszystko i znoszącej upokorzenia żony. I ona oczywiście nadal mu na wszystko pozwala, bo twoierdzi ze go kocha. Nie kocha, tylko została by po czterdziestce z niczym (dziecko już prawie dorosłe). Teraz nam się bidula zwierza i NIC, NIC, NIC do niej nie dociera, jak jej wszyscy mówimy, żeby zrobiła jakiś kurs i znalazła swoją pracę (pracuje u niego w firmie), to zaczyna ryczeć, że ona nie może bez niego żyć (pochodzi z rodziny alkoholików, jest zaburzona emocjonaleni, taka ofiara z wyboru). A on nią pomiata jak chce, ona robi wyłącznie to co on chce, żadnych własnych zainteresowań, jest jego cieniem.

Gość gość
faceci sie brzydza zonami ktore zdradzaja,bo wiedza ze to lamie ich poczucie wartosci,a nikt tego ie lubi. Jedno jest pewne ,oni maja poczucie wartosci, ale nam je systematycznie zabieraja ,a jakie sa skutki?Baby sie kiedys wymorduja bo facet to dla nich Symbol statusu,tylko ile cierpienia i ponizania taki status wymaga.

Gość gość
"Znam taką, która wszystko znosiła, nawet mężą zawoziła do jego kobiety" hahahaha burdel mamie wszystko się we łbie pomieszało. żona zawoziła meża do jego kobiety buhahahahaha

Gość gość
Burdel mama nie zmyślaj, tłumoku skończony. Zerknij w lustro i popatrz na siebie, jak ty wyglądasz :D

Gość gość
jakis psychopata sie tu ukrywa -dziewczyny nie odpowiadajcie mu,bo go nakrecacie ,on sie zywi znecanim sie na innych.

Gość gość
takie- wyzwiska-jak tlumok skonczony,zobacz jak wygladasz,burdel mama-zadnych glebszych rozwazan-przeciez to tylko faceta na cos takego stac

Gość gość
to psycholka baba, żonaty facet kopnął ją w dupę,

Gość gość
to sie teraz nie dziwie,odwalila kawal roboty ,za frajer.

Gość gość
temat jest -dlaczego wybaczamy ,ale stoczyl sie na poziom polowan na czarownice.

Gość gość
Zdradzone żony wcale nie wybaczają zdrady, ale też wcale nie muszą wykopywać zdrajcy ze swego życia, bo po co? Zdradził to zaczyna się proces rozwodu wewnętrznego w sercu kobiety, zgasić miłość (bo już nie obowiązuje_), zgasić lojalność (bo już nie obowiązuje), zgasić uczciwość małżeńską (bo już nie obowiązuje), zgasić troskę i uczucia wobec zdradzacza (bo już nie obowiązuje), nic co było darem serca i ciała już nie obowiązuje. Rozwód wewnętrzny bywa absolutny, ale też jest procesem trwającym w czasie , odbywa się w psychice kobiety zdradzonej i wcale nie musi być pokazywany mężowi, bo po co. Niech zbiera konsekwencje, bo zdrada zawsze ma swe konsekwencje. Tak reaguje większość zdradzonych kobiet, one nie wybaczają zdrady bo się nie da, natomiast muszą żyć dalej, żyć na ruinach, do tego wcale rozwód nie jest potrzebny ani nawet wykopanie gnoja za drzwi, wcale bo po co., czasu się nie cofnie. Ze względów pragmatycznych czasem nie rozwodzimy się, sztuką jest jednak nie zareagować emocjonalnie od razu na gorąco, ale na zimno i celowo wygasić w sobie to co trzeba wygasić i niekoniecznie zmuszać się do wybaczenia tego co niewybaczalne. Satysfakcję daje odegranie się na zimno gdy rewanż sączy się kropelkę po kropelce w długim czasie. I tak z relacji małżeńskiej tworzy się twór typu biznes małżeński. Oczywiście smutne to.Ale co zrobić, jeśli ktoś zdradzi i zrujnuje, to jesteśmy w ruinie nie ze swojej woli a jakoś żyć trzeba w tej ruinie, to jest mniejsze zło. Zdradzone żony nie trzymają zdrajcy na siłę, on może sobie iść bo nikt go nie zatrzyma jeśli zechce odejść, ale oni, ci zdrajcy nie chcą odchodzić i nie dopuszczają do rozwodu, trzymają się pazurami , Nobla dla tego kto zrozumie po co chcą być z żonami które zdradzają.

Gość gość
Nobla dla tego kto zrozumie po co chcą być z żonami które zdradzają. " to zony zdradzają czy mężowie? powinno być......z zonami których oni zdradzają

Gość gość
Po 26 l maurzeństwa złapałam męża na zdradzie zawsze byłam mu wierna brzydziłam się na samą myśl o zdradzie zawsze se powtarzałam jak można zdradzić ale po złapaniu meża na zdradzie sama postanowiłam go zdradzać poznałam fajnego faceta i mężu doprawiam rogi już 3 lata i jest mi z tym dobrze mąż o niczym nie wie i niech tak zostanie

Gość gość
Ty ostatnia wez słownik ortograficzny nim coś napiszesz.W jednym wyrazie dwa błędy.Dojrzała kobieta a takie byki wali,fuj.

Gość gość
I mężu doprawia rogi.......:( o mamo! Żyje wsród debili?!?!

Gość gość
oraz 'se powtarzalam' i bez znaków przestankowych!!!!

Gość gość
ona robi bledy ortograficzne,ok,ale umie sobie radzic w zyciu. Ona na nic nie narzeka ,nie rozpacza nie krytykuje-po prostu wyciga wnioski i robi z sytuacji dosc przykrej fajniejsze zycie dla samej siebie.Madra baba,po co jej ortografia,jak umie zyc.

Gość gość
to jest umiec żyć?-zdradzac w odwecie?

Gość dawny klient
burdel mama jesteś tu?