Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zwiazekbezprzyszlosci

Problem z chłopakiem. Co robić?

Polecane posty

Mam 18 lat, pewnie zaraz większość z Was powie, co taka dziewczyna może wiedzieć o życiu. Niestety trochę w tyłek dostałam. Teraz mam problem z chłopakiem. Jestem jedynaczką, dlatego rodzice zawsze mnie rozpieszczali, miałam to, czego chciałam( może to był błąd), bo teraz jestem zbyt wymagająca. Lubię chłopaków starszych, miałam dwóch, którzy mieli 24 i 25 lat. To mi się podobało. Zabierali mnie gdzieś na weekendy, na ferie, na kolacje, imprezy. A teraz mam chłopaka tylko pół roku starszego od siebie, jesteśmy razem prawie 11 miesięcy. Jest w tym związku może rutyna już. Nie jest tak jakbym chciała, dostałam kwiaty przez tyle czasu tylko 3 razy i to jeszcze po kłótni. Nie potrafi dobrać prezentu, dostałam go 2 razy i 2 razy był zupełnie nie trafiony. Nie dostaje od niego nawet kwiatka tak bez okazji. A na siebie on potrafi wydać w tydzień 500 zł i jeszcze mi się tym chwali. Mówiłam mu kilka razy, że chciałabym być bardziej doceniana . Już wszyscy mówią,że powinnam go zostawić, ale ja nie potrafię. Ma wiele wad, a ja mimo tego nie umiem sobie wyobrazić każdego dnia bez niego. Ironia..? Doradźcie coś dziewczyny.

Gość gość
a ty co mu kupujesz?

Na 18 dostał ode mnie bransoletkę za 200 zł i do tego moje zdjęcie, takie duże w ramce, gdzie wyniosło mnie to 40 zł. Na walentynki za prezent dla niego dałam 80 zł a on niecałe 20 ! :o