Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Już mam naprawdę dość

Polecane posty

Gość gość

Ile można wracać do pustego domu? Wchodzisz gotujesz sobie obiad siadasz do stołu i co dalej? Pustka w moim życiu mnie dobija :( Ciężko jest mieć kogoś naprawdę bliskiego w tych czasach :( Nie mam znajomych bo w najgorszym momencie mnie zostawili samego teraz to ja mam na nich wy... Chciał bym poznać kogoś wartościowego kogoś z kim usiadł bym razem do tego stołu opowiadał jak było w pracy żeby ona mnie słuchała dzieliła się swoimi troskami i szczęściem ze mną ale gdzie spotkać kogoś takiego? Mieszkanie w niewielkiej miejscowości i bycie nieśmiałym jest wielkim problemem :(

Gość gość
A nie możesz zadbać o to by być atrakcyjną osobą, usmiechniętą, , pogodną? Nie stac Ciebie by ni stąd ni zowąd zrobić niespodziankę przypadkowym osobom?Ile kosztuje latem na targowisku wiązanka różyczek?Rozdać po jednej, usmiechy gwarantowane...może ten jeden wiele znaczący też? Przestań się rozczulać, nikt nie jest doskonaly ale kazdy musi w siebie uwierzyć i najwazniejsze- zostać dostrzeżonym...Idź tam gdzie sie coś dzieje, jest sporo mlodych ludzi...Mozesz też dowiedzieć się o innej osobie co ma takie same kłopoty poznawcze ale nadal najważniejsze- promować pogodę ducha i wiarę we wlasne dzialanie!!!!