Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobić....

Polecane posty

Gość gość

Witam wszyskich znajdujących sie na tym portalu. Chce opisać moja sytuacje gdyż to wszystko jest już takie dziwne. Opisze wszystko w skrócie gdyż jakbym chciała wszystko opisać to 500 stronicową książkę musiałabym napisać. Mam na imię Alicja 2 lata temu związkami sie z facetem na samym początku nie wiedziałam ze miał żonę ze ma dzieci 2. On ma 32 lata od momentu kiedy sie dowiedziałam ze miał żonę ( jest po rozwodzie ) życie sie mi zmieniło. Wiem ze mogłam zrezygnować ale ja sie zakochalam pomiędzy nami jest 10 lat różnicy na samym początku było naprawdę ciekawie pod wieloma względami uczuciowymi finansowymi . Jednak coś w tamtym roku sie zepsuło on jest po rozwodzie ale ma cały czas świetny kontakt z żona i powiem tak szczerze ma dwójkę dzieci i te dzieci zawsze pozostaną rownież jego dziećmi ale on w 80 prc nie ma tak świetnego kontaktu z nimi jak z żona (była). Jednak nie o to tu chodzi w połowie ubiegłego roku wszystko sie zawaliło moje życie rownież okazało sie ze oszukał jakiś ludzi trafił na 2 mies do aresztu ja początkowo starałam sie pomoc na drugi dzień miał jednego z lepszych adwokatów w mieście itd. jednak całe okoliczności otaczające ta sytuacje doprowadziły mnie do pewnych wniosków ze poprostu on nie chce być ze mną w cały ten teatrzyk weszła była żona oczywiście rodzice jego którzy wcześniej tak mnie uwielbiali olali mnie pomawiali mnie psuli mi opinie wraz z żona . Przed aresztowaniem narzeczony przepisał mi trochę rzeczy aby zapiezpieczyc przed wierzycielami jednak ja sie tego wszystkiego zrzeklam na jego cele choć miałam pełne prawo zatrzymać sobie to wszystko i być ustawiona do końca życia. Oddałam to wszystko notarialnie i zrozumiałam ze on mnie nie kocha. Odizowalam sie od sprawy choć bardzo tesknilam wiedziałam ze tak będzie lepiej ze sobie ułoży życie z była żona ze dzieci bedą miały ojca . Jednak zdążył wyjść po 2 mies napisał do mnie i znów sie zaczęło zrobił mi dziecko. Aktualnie jestem w ciazy on nadal utrzymuje kontakt z żona świetny kontakt dzieci go olewaja. Ja muszę sie martwić o kasę czy załatwi bo wszystkie jego pieniądze trzyma była żona choć są to pieniądze w pełni jego zarobione . Ja mam tylko dziecko tamta kobieta ma wszystko dom działki samochód i choć wiem ze to rzeczy materialne ze w życiu są inne rzeczy ważniejsze człowiek stara sie żyć na jakimś poziomie ja wynajmuje mieszkanie i tyle mam. Co mam zrobić jak sie zachować wiem ze niektórzy napiszą ze jestem głupia ze poszłam w coś takiego i wiele nieprzychylnych opinii uslysze. Nie wiem co robić złe sie z tym wszystkim czuje ale bardzo kocham swoje dziecko .

Gość gość
ja bym sie chyba posunela do szantazu ale raczej tej jego bylej masz jakies haki na nich?PS. rozumiem twoja patowa sytuacje to nie twoja wina tylko tego oszusta a ta jego byla to niezla blaz zapewne tylko jego kasa ja obchozi

Gość gość
Zostaw go

Gość gość
kobiety maja swoje sposoby najlepiej nie dopuszczaj do sytuacji by sie spotykali bo jak rozumiem jestes z nim nadal?

Gość gość
Nie bardzo wiem w czym Ci pomóc .... Kochasz dziecko to jest najwazniejsze . Odejdz ,niech płaci alimenty .. Dziwny uklad ma z zoną .Mozna podejrzewać ze robi jakies szemrane interesy a ,stąd była trzyma jego kasę ..

Gość gość
Mi naprawdę nie zależy na jego kasie nie chce żeby cokolwiek na mnie przypisywać ale chce żeby dziecko miało warunki . Mam dużo rzeczy którymi mogę ich szantażowac tylko wszystko wiąże sie z tym ze będę musiała powiadamiac instytucje i przy okazji jego wkopywac .... Juz naprawdę nie wiem co mam zrobić . Boli mnie teraz brzuch powinnam pojechać do szpitala zbadać sie oczywiście samochodu nie ma choć prawko mam a on nie nie ma kasy na taksi nawet a żona była jeździ za jego kasę po świecie Ma samochod za 200 tys. Ja rozumiem żeby ona zarabiała nie miałabym nic przeciw bo to jej ale ale to wszystko jego kasa i wiem ze dużo dorobił sie podczas tamtego związku ale zrobiliśmy umyślnie dzieci i to dziecko ma patologie ja pochodzę z rodziny gdzie takich sytuacji nie było

Gość gość
Z żona ma taki kontakze 2 razy w tyg sie widzi z nią pod pretekstem dzieci ale gadają wiecej niż z dziećmi ona często dzwoni nawet przy mnie ze niby klienci z nim sie chcą skontaktować itd.

Gość gość
Dziwny facet

Gość gość
szczeze? powiem Ci jako osoba z podobnym doswiadczeniem mi sie udalo i tego Tobie zycze.Porozmawiaj szczeze ale tak naprawe od serca wylej swoja zolc i powiedz co czujesz jemu,banalne ale wiez mi ja zaluje ze wczesniej tak nie zrobilam bo moja sytuacja tagze nie byla kolorowa,ba nawet nie bylam pewna czy go kocham,Mi sie udalo,wywalczylam swoje szczescie dla dzieci ojca i warunki a potem pszyszlo niesamowite zaufanie przyjazn i milosc dzis nie potrafie bez niego zyc.Trzymam kciuki za Ciebie

Gość gość
Problem jest w tym ze ja tak próbuje ale narazie sie nie da. Mi zależy na nim jest ojcem mojego dziecka chce aby dziecko miało w miarę normalna rodzine . Rozstanie sie to prosta droga i poddanie sie na początku ja tego nie chce bo robię to dla dziecka bo to dla mnie najwieksza wartość .

Gość gość
Zastanawiam sie czy jemu zależy na dziecku i nas stawiając mnie w takiej sytuacji

Gość gość
Dziękuj***ardzo za takie słowa

Gość gość
Zrób sobie drugie zaraz po tym, to dobry sposób :P

Gość gość
Ja razie sie wstrzymam od drugiego gdyż to wszystko jest niepewne.

Gość gość
ty z 07.03.14 s********j ze swoimi madrosciami na inny topic! Autorko a jak sie tlumaczy z tej calej sytuacji ten Twoj facet?

Gość gość
No co ty, jak niepewne? :-O

Gość gość
moze poprostu potrzeba czasu on tez musi do tej sytuacji dojrzec mam nadzieje ze nie odpuscisz,nie poddawaj sie.

Gość gość
Sama s********j specjalistko od rypania z żonatymi, dzieciatymi facetami, może twój ma taką na boku, co ja mówię twój ok****eniec może ma oprócz jednego worka na spermę jeszcze inne dodatkowe :P

Gość gość
Ze dyscyplinarne jest zawieszony w swoim zawodzie na przynajmniej rok . Ze prokurator kazał nie wydawać kasy ale dajcie spokój jeśli prokurator wie ze jest kasa to powinien zabezpieczyć je na postępowanie a nie pozostawiać kasę w sejfie u byłej zony coś tu nie tak .

Gość gość
"mam nadzieje ze nie odpuścisz" dobra rada, a co radzisz żonie? Następna d***** :P

Gość gość
uczyli was czytac ze zrozumieniem? przecież napisala ze BYLA zona

Gość bezsennapyra
znam tylko jedno malzenstwo, w ktorym ani nawet jedna strona nie puszcza w trabe. I gdyby doszlo do problemu - nie szukali by rozwiazan swojego problemu w internacie. Zdradza, zdradza ;)

Gość gość
adwokat?

Gość gość
Jest od prawie 3 lat po rozwodzie . Ja go nie znałam przed rozwodem

Gość gość
Tak a skąd pomysł z adwokatem?

Gość gość
mowilam ze jestem w temacie

Gość gość
On jest adwokatem

Gość gość
W temacie tzn.? Podobne doświadczenia, znasz sytuacje może juz sama nie wiem .

Gość gość
nie martw sie on sie z tego wykaraska a Ty nie pozwól jego bylej żeby bron Boże go Ci nie próbowała odbić

Gość gość
Ty kobitko pokaz mu ze zalezy Ci na nim a zakochany facet zrobi dla swojej kobiety eszystko,delikatnie daj mu do zrozumienia ze jego byla to harpia ze jej tylko o jego kase chodzilo ze nawet po rozwodzie jest pazerna ale tak wiesz nie nachalnie