Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobić....

Polecane posty

Gość gość
ale on sam mówi ze on wie ze żałuje ze ona ma wszystko tylko go coś blokuje przed tym żeby powiedzieć nie żeby przestać z ta payologia ona ma wg jakiegoś faceta jeżdżą z nim za kase mojego faceta raz powiedziała to mojego ze ona nie weźmie od tamtego kasy bo to byłby sponsoring ja tego nie ogarniam juz

Gość gość
a jak sadzisz czy mu zalezy na tobie ?

Gość gość
bo to chyba ona go czyms szantażuje tak mi sie wydaje bo z ta kasa ze niby prok, tak kazal to masz racje byla by zabezpieczona to ten babsztylcos namieszal na 1oo%

Gość gość
Myśle ze zależy mu bo po zrobił ze mną dziecko i bardzo je chciał więc człowiek który jest obojętny na drugiego człowieka nie robi takich rzeczy .

Gość gość
Cała sprawa wyszła przez nią bo on odebrał klienta 2 mln ludzia na budowanie wielkiej willi która ona chciała i podobno wcześniej chciała go zostawić tylko dla tego domu tego nie robiła ale potem i tak czar prysna

Gość gość
to jesli Ty czujesz/wiesz ze on Cie kocha i zalezy mu to sie nie martw a szczegulnie w Twoim stanie,prawnicy maja lep na karku on jakos z tego wyjdzie a Ty musisz byc dla niego podpora,nie wiem ile masz lat ja w sumie wcale nie tak dozo ale o zyciu juz dozo wiem i jak wczesniej pisalam przeszlam podobna sytuacje,powiem banal ze milosc jest w zyciu najwazniejsza

Gość gość
Młoda jestem on jest 10 lat starszy

Gość gość
musisz byc sprytniejsza od tej baby bo teraz stawka jest wyzsza chodzi o dziecko

Gość gość
to u mnie jest wieksza roznica wieku:),bede za Ciebie trzymac kciuki i wierze ze sie wszystko ulozy

Gość gość
Wiek dla mnie nigdy nie miał znaczenia

Gość gość
a jak dlugo w sumie jestescie razem?

Gość gość
Ja jak skończę juz studia postaram sie zrobić tak jak mi rodzice mówią choć całemu związkowi sa przeciwni musisz liczyć na sama siebie pracuj na siebie i dziecko .. W życiu całkowicie nie da sie być uzależnionym od faceta i walczyć jak ta była kobieta o pieniądze i oszukiwać

Gość gość
2 lata

Gość gość
Syszalam ze dziecko bardzo mobilizuje do ogarniecia i celów

Gość gość
masz racje ze kobieta w dzisiejszych czasach nie moze byc uzalezniona od meszczyzny moj mnie od siebie uzaleznil zamknol w zlotej klatce a teraz sam zaluje bo sytuacja sie zmienila i zostal z reka w nocniku ale na szczescie jest bardzo zaradny i jakos dajemy rade ale i tak najwazniejsze jest dla mnie ze poprostu jest ze mam kogo kochac ze moje dzieci maja nafajniejszego ojca na swiecie

Gość gość
ja tez mysle ze on sie zmobilizuje ze wzgl. na dziecko tylko moze nie od razu w podskokach ale jestem pewna ze bedzie ok

Gość gość
Mój tez sobie radzi zarobi to co na codzień napisze jakieś pisma czy coś ja teraz nie pracuje i nigdy nie wkładalam kasy w ten związek taka jest prawda .

Gość gość
ja juz zmykam i zycze Wam wszystkiego dobrego😘

Gość gość
Tylko ze to wszystko inaczej wyglądało wcześnie teraz inaczej ... Ostatnio musiałam swoje osobiste rzeczy od rodziców sprzedać

Gość gość
Wcześniej studiowałem i pracowałam za 2500 tys.

Gość gość
Dziękuje ci bardzo za dobre słowo i zycze choć krótkiej do dobrej nocy i szczęścia w życiu :)