Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość njgjgssnj

Mój były facet zaprasza mnie na kawę po 4 miesiącach

Polecane posty

Gość njgjgssnj

Rozstaliśmy się przeze mnie - źle go traktowałam. Kiedy zdałam sobie z tego sprawę było już za późno. Próbowałam to naprawić, ale na darmo. Kochałam (kocham) go. Nie mieliśmy kontaktu aż do imprezy naszych wspólnych znajomych, teraz on zaprasza na kawę. Może chce tylko pogadać, a może chce czegoś więcej - nie wiem, ale i tak się denerwuję. Czy na moim miejscu byście poszły?

Gość gość
idz ale nie rób sobie nadziei na powrót

Gość njgjgssnj
Czemu?

Gość gość
Przez ciebie, ale to on cie zostawił?

Gość gość
bo moze chodzi mu tylko o koleżeńskie spotkanie i bedziesz zawiedziona

Gość gość
no przeciez sa na to sposoby ale tylko jak sie wie jak sie to robi i wtedy spoko sloneczko :) www.youtube.com/watch?v=hvS7LBZNLNY

Gość njgjgssnj
Tak - zostawił mnie dokładnie tydzień czy dwa po tym jak powiedziałam, że "to i tak nie ma sensu" (bardzo się wtedy obruszył, i widziałam, że wziął to do siebie). Następnego dnia twierdziłam, że tego nie pamiętam (wypytywał)

Gość gość
Jeśli z nim nie spałaś to nawet jak go źle traktowałaś to wróci. Jeśli dasz mu d**y to będziesz oglądać ostatni raz. Większa filozofia nie istnieje w materii mężczyzn.

Gość njgjgssnj
Gość, to chyba najgłupsza rzecz jaką słyszałam ;)

Gość gość
Ale to z tym daniem d**y? Uważasz że to głupie?

Gość njgjgssnj
Tak, właśnie o tym pisałam

Gość gość
Wydaje ci się głupie, bo nie miałaś wielu partnerów w życiu i nie masz doświadczenia Ja miałam około 100mężczyzn i testowałam to dawno dawno temu Zasada jest naprawdę najprostsza Możesz opluć i obrazić ale jak się nie przespałaś będzie łaził za tobą

Gość gość
Jestem zainteresowana tym jak potoczy sie twoja historia. Czy po spotkaniu mozesz tu zajrzeć i podzielić sie wrażeniami? Ja też zostałam zostawiona przez swoje zachowanie (wszczynałam kłótnie o wszystko), po tym jak mnie zostawił stwierdził, ze nie ma szans na powrot. A po ok 5 latach pytając moja koleżankę o mnie stwierdził, ze myślał, ze jeszcze bedziemy razem. Tylko, ze nic w tym kierunku nie zrobił. Teraz on jest juz po ślubie, a ja dziekuje Bogu, ze na niego nie czekałam, tylko ułożyłam sobie życie z innym.