Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do Panów

Polecane posty

Gość gość

Jutro dzień kobiet, kolacja z narzeczonym. A tu niestety okres :O Przeszkadza Wam seks podczas okresu? Wiem, że zdania są podzielone. Pytam normalnych facetów, a nie dewiantów. Bo wiem, że są tacy ''mężczyźni" którzy uprawiają seks tylko podczas okresu bo ich to kręci :O Czy brzydzi Was to, czy raz od święta (dosłownie :P ) Wam to nie przeszkadza? (zaznaczę ze to już koncówka)

Gość gość
Ja wstrzymuję się w tym czasie. Nie jest to za ciekawy okres i po co. W tym można się inaczej zabawiać lub odpocząć.

Gość gość
rzado to robie podczas okresu, ale jak jest ochota z obu stron , to jak najbardziej , mi jako facetowi ni eprzeszkadza mi to

Gość gość
Ochota jest, bo nie widzieliśmy się 2 tyg... Ja byłam u rodziców na urlopie sama... I jutro wracam do domu, do niego... Miało być takie przywitanie.

Gość BrzydkaOna
jak nie masz tipsów, tuż przed bzykaniem, włuż sobie w kaśkę, dwa waciki takie okrągłe, one wchłoną wszystko:] nie zorientuje się nawet:]

Gość gość
Jak zwał tak zwał. Seks jest ważny ! :P

Gość dojrzały gość
Nie bardzo wiem bo żona daje mi najwyżej raz w miesiącu :( A przez kilkanaście lat małżeństwa, najwyżej 1 raz próbowaliśmy seksu "w te dni" i w dodatku o ile pamiętam brała wtedy tabsy, co zdaje się poważnie zmniejszało krwawienie?

Gość gość
Hahaha. Mam sztuczne paznokcie. Tak głęboko nie jestem w stanie wlożyc :D

Gość BrzydkaOna
włóż* No to nici z bzykania:-/

Gość gość
Raz w miesiącu? Oooo matko! No tak, to prawda zmniejsza krawienie. Ja już nie biorę tab, bo niedlugo zaczynamy się starać o syna :) Do tego dojdzie na kolacji alkohol, który rozrzeda krew... :O :O :O sama już nie wiem. Nie chce, aby potem czuł wstręt..... A brzydliwy z tego co wiem to jest :O

Gość gość
Powycierać mogę itd. Ale jak zaczniemy się bzykać to tam głębiej dalej to wszystko będzie... Już w zasadzie wiem, że nici z bzykania, ale wciąż mam nadzieję, że ktoś mnie przekona. Dla mnie to nie stanowi zadnego problemu. Chodzi mi głównie o niego...

Gość BrzydkaOna
ee , nie jest obrzydliwe, zupełnie nomalne , ale kwestja podejścia. I od kiedy to panna facetowi na dzien kobiet , robi przyjemność:-/?

Gość gość
Skrzepów już nie będzie! To jest sama końcówka... To ja bym wtedy spaliła się ze wstydu chyba :D

Gość gość
Ale mi sprawia przyjemność sprawianie jemu przyjemności :P W związku zawsze się tak kończą jakieś kolacje, spotkania itd. A idać tym tropem, to nie powinniśmy w ogole sie kochac w dzien kobiet, bo jak on wsadzi to bedzie mial przyjemnosc, a to ja powinnam miec. No to mi moze zrobić co innego. To bedzie dla mnie przyejmnosc. No ale dla niego tez. WTF???

jeśli zagwarantujesz ( bardziej sobie niz jemu ), że skrzepów nie bedzie....to nadal pozostaje kwestia lodzika po wyjeciu ;) nawet jesli bedzie "czysto" to Twoja psychika już jest nastawiona na myslenie o tym :)

Gość gość
Nie bedzie czysto na bank :O Odrobina ''kolorowanki'' bedzie na 100% ... To najpierw zrobie loda :D A potem reszta. Hmm w sumie mamy w domu łazienkę. Oooo no to może pod prysznicem?

Gość gość
Lubi, ale nie na żywo :D Ja pie***e :O Chyba zmienie w dowodzie zdjecie na pechowca briana....

Gość gość
jedynym przeciwskazaniem jest możliwość wprowadzenia jakiejś infekcji bakteryjno-grzybiczej! Samo upaćkanie penisa nie jest aż takie straszne, bo można przyciemnić światło i zaraz po umyć.. Najlepiej, jeśli to tylko jemu chcesz sprawić przyjemność, to oral, rączka z KY lub sztuczna ciipka. Penis chłopa, podczas spuszczania się nie rozróżnia czy to jest dziura odkurzacza czy dziura ciipki. Zresztą Twoje małpy, Twój cyrk, zrobisz jak zechcesz.🖐️

Gość gość
cd. wnętrze macicy podczas menstruacji jest otwartą krwawiącą raną wyjątkowo podatną na wszelkie zakażenia. Tylko głuoiec, dla chwili przyjemności, zdolny jest igrać z chorobą i życiem.

Gość gość
No tak zapewne. Umiera się od bzykania w trakcie okresu. Od jednego papierosa mozna dostać raka, a od jednego piwa pijakiem. Chyba nie wszystko trzeba brać tak doslownie?