Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justi9999

zmartwienie

Polecane posty

Gość justi9999

Mam pewien problem związany z jednym mężczyzną.Spotykamy się już 3,5 miesiąca, dzień w dzień dzwonimy i piszemy do siebie.Jest starszy ode mnie 2 lata.Mieszkamy spory kawałek od siebie (tj.50 km) ale chociaż raz czy dwa w tygodniu widzimy się.Na naszych spotkaniach jest bardzo miło.Pomimo że nie jesteśmy w związku jak na razie,to na spotkaniach zachowujemy się jak para.Trzymamy się za ręce,przytulamy,całujemy itp.Kolega jest bardzo czuły,opiekuńczy do tego bardzo mi się podoba ,naprawdę czuję się przy nim bardzo, bardzo dobrze.I myślę że z jego strony jest tak samo.Mam przy nim poczucie bezpieczeństwa jakiego dotąd nie miałam, czuję też że jest tym czego właśnie chce.Bije też od niego wysoka kultura.Zdarzyło już się nam parę razy spędzić razem weekend i było przecudownie, on chyba też był zadowolony.Wszystko idealnie jednak jakiś czas temu zebrałam się na odwagę i zapytałam się żeby się określił w uczuciach.Sama powiedziałam co o tym wszystkim myślę (było bez żadnych wyznań itp), a on tylko odpowiedział że zauważył to już od jakiegoś czasu po mnie.Od określenia się poprostu się wymigał, nie chciał odpowiedzieć nie wiem czemu.Jest wszystko tak jak było po tej rozmowie ale nie daje mi to spokoju znowu nie chce naciskać na niego czy się narzucać.Dodam do tego że jest bardzo delikatną, wrażliwą osobą, można też powiedzieć że jest nieśmiały jak na swój wiek.Proszę pomóżcie jest dla mnie to bardzo ważne, a jeszcze dodam nie jesteśmy jakimiś małolatami tylko dorosłymi już ludźmi.

Gość gość
Miej cierpliwosc a sytuacja sama sie rozwikla ;) ciesz sie ze masz fajnego faceta a reszta sama przyjdzie albo nie, ciesz sie po prostu chwila

Gość justi9999
Nie wiem może za bardzo to analizuje ale mam czasami wrażenie że nic dla niego nie znaczę i że on tak na poważnie mnie nie traktuje jak ja jego.

Gość gość
Mezczyzna nie lubi sie okreslac :( Spotykaj sie z nim , ciesz sie chwila , czas pokaze co dalej ;)

Gość gość
Wiele razy mi też powtarza że jak ktoś za bardzo się stara to druga osoba to olewa :( ale kompletnie nie wiem o co mu chodzi.Prosiłam by mi to wyjaśnił za każdym razem ale jak zwykle się wymigiwał

Gość gość
a może on ma rodzinę i chce się zabawić?

Tak jak ktoś wyżej napisał, ciesz się chwilą. Teraz czekaj na jego ruch, bo za jakiś czas zatęsknisz za tą słodką niewiadomą. Będziesz, a wręcz masz co wspominać. :)

Gość justi9999
Rodziny jeszcze nie ma to napewno a co do zabawienia się to nie jestem pewna niby nie wydaje się na taką osobę i z tego co mówi też to nie wynika ale sami wiecie jak to jest pozory mylą...

Gość justi9999
Już chyba mogę sobie powspominać :/