Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POMOCY CHYBA WCIAGNELAM TAMPON W NOCY JAK GO WYJAC

Polecane posty

Gość gość

?????????? wlozylam na noc tampona budze sie dzisiaj godzine temu i nie widac sznureczka no nic jakby zginal!!!!!!!!!!!! gdzie on jest????????????? prosze o normalne rady to jest powazny problem a nie zadne prowo nie wiem co mam robic!!!!!!!!!!

Gość gość
kucnij i przyjechać jakbyś chciała kupę, najlepeij w łazience lub w wannie, wloz do pochwy dwa palce i spróbuj znaleźć sznureczek jak nie siegasz to znaczy że jeszcze musisz przec. jeśli mimo to nie chce wyjść, poczekaj aż mocno na ciaknie i sprobuj jeszcze raz

O mój boziu, to jakby mój koszmar nocny, że ten sznureczek się urywa czy cokolwiek :D Dlatego nie używam tamponów, jakąś manię prześladowczą mam. Zasadź palucha i poszukaj... A jak nie dasz rady sama to do lekarza.

Gość gość
Najpierw poszukaj w lozku lub okolicach, moja kolenka mowila ze kiedys jej wypadl, chociaz nie wiem ja, to mozliwe. Po drugie moze zdarza ci sie lunatykowac i sama wyciagnelas:-) po trzecie jak jestes pewna ze pierwsza i druga opcja nie mialy miejca to idz na IP tam ginekolog zajrzy i tyle

Gość gość
jak wkladam palca na maksa gleboko to ledwo wyczuwam ten sznureczek i nie jestem w stanie go zlapac

Gość gość
probowalam juz go wypchnac sila miesni tzn przec ale nie da rady nic nie wychodzi predzej bym sie chyba zesrala za przeproszeniem niz go wypchenla naprawde zaczynam sie bac bo tyle godzin juz siedzi w srodku........ czy jest mozliwosc ze sam wyjdzie po pewnym czasie?????????

Gość gość
Mojego ginekologa corka miala ten sam problem Wizyta u lekarza tylko pomoze jesli nie jestes w satnie sama go wyjac

Gość gość
Nie wyjdzie sam tylko jeszcze bardzuej nasiaknie Wez idz do lekarza to zaden wstyd

Gość gość
jedz do lekarza niech Ci go wyciąganał ..

Gość gość
nie mam czasu jechac do lekarza bo musze wychodzic do pracy niedlugo

Gość gość
Jeśli tam jest, to weź sobie kucnij, albo siądź na kibelku i serio, wsadź tam palca i go wygrzeb, przy tym musisz napiąć mocno tamte mięśnie jakbyś chciała go wypchać, jeśli poczujesz sznureczek lub coś to go złap palcami ciągnij.

Gość gość
probowalam juz go wypchnac sila miesni tzn przec ale nie da rady nic nie wychodzi predzej bym sie chyba zesrala autorko przepraszam ale padlam ztego

Gość gość
siła mięśni plus paluchy na kuckach i dajesz radę :D

Gość gość
uwierzcie mi ze nie da rady probowalam juz go wypychac i nic...

Gość gość
uwierzcie mi ze nie da rady probowalam juz go wypychac i nic...

Gość gość
ale masz dzirsko rozepchane

Gość gość
To wsadz sobie cala reke :P Jak nasiaknie to moze bedzie ci latwiej go wyciagnac. Albo wsadz sobie palucha w tylek i nacisnij z drugiej strony:P

Gość gość
jak moze tampon wpasc glebiej w nocy, chyba ze sobie dobrze robilas albo uprawialas seks, neima mozliwosci zeby sam wpadl glebiej, moze wyjeclas go w nocy i nie pamietasz

Gość gość
ginekolog mi wyjmowal. tzn zajrzal i powiedzial-nic nie ma. i co? zapomilam ze nie wkladalam

Gość gość
skoro gówniary ida po pigułkę po to ty idz tez.