Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wiarygodnosc testu

Polecane posty

Gość gość

Witam, dzisiaj jest 26 dc, zrobilam test nie z pierwszego moczu i ku memu zdziwieniu od razu pojawila sie druga kreska, widac ja bardzo dobrze. Robilam test polski amil, jest wiarygodny? Jestem obecnie poza granicami kraju i Bety nie moge zrobic. Czy test jest wiarygodny? Jestem w ciazy? Nadal nie moge w to uwierzyc, cala sie trzese. Dodam, ze bardzo chce miec dziecko. Dziekuje za informacje. Pozdrawiam

Gość gość
yes /jestes na 100 present gratuluje , ja dzis tez zrobilam test I jest 2 kreseczka:)

Gość gość
dziekuje za szybka odpowiedz, gratuluje rowniez! Nie wiem jak Ty, ale ja nadal nie moge w to uwierzyc. Myslalam, ze nigdy nie zobacze II kresek.

Gość DMoooo
Miałam tak samo :) Gratulacje :)

Gość gość
ja robiłam Quik test-jakos tak się nazywał i pokazął 2 kerskę po tym jak Amil wskazał 2 i to on miał rację teraz już 25 tc leci;) Gratuluję:)

Gość gość
miało być ze ten Quick pokazał 1 ;)

Gość gość
Witam ponownie, to ja zalozylam ten watek. Gdy emocje juz troszke opadly, nabralam pewnych watpliwosci, po przeczytaniu wielu tekstow na temat wiarygodnosci testow. Zrobilam dzis razem trzy testy, kazdy z innej firmy I kazdy wyszedl pozytywny. Ale naczytalam sie o samoistnych poronieniach, o tym ze do terminu miesiaczki to nic nie jest pewne. Czy ktoras moze rozwiac moje watpliwosci? Jak to jest? Raczej nie jestem chora, do ginekologa chodze regularnie, ostatnio bylam w styczniu I wszystko bylo ok. A co z ciaza pozamaciczna? Zamiast sie cieszyc, martwie sie. Moze to radosc przedwczesna, a do poniedzialku daleko, dopiero bede mogla sie na wizyte u ginekolog umowic.

Gość gość
boże, jesteś w ciązy i kropka. Jak ja zaszłam w ciążę tez od razu były 2 kreski. Test jak powiedział mi ginekolog może być niewiarygodny w drugą stronę, tzn może nie pokazywać ciąży, a jest. Jak pokazuje- będzie dzidzia. Gratulacje mamusiu.

Gość gość
i nie panikuj- ciaża nie choroba, zachowuj się jak zawsze.Po co zaraz o ciążach pozamacicznych, poronieniach. Jesteś w ciąży, skup się na tym i ciesz