Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

teść pewnie znowu zepsuje rodzinną imprezę

Polecane posty

Gość gość

swoim wymądrzaniem się, bo wszystko wie najlepiej. Nie jest to zły człowiek ale na spotkaniach z innymi ciągle się wymądrza podnosząc głos aby przypadkiem nikt mu nie przerwał, a biada wam biada jesli ktos ma inne zdanie. Kupiłam sobie fajne trampki za 65 zł i sie nasłuchałam że takich tanich butów się nie kupuje bo się takie "g***o" zaraz rozwali. On tańszych niż za 200 zł mnie kupuje. A co to on nam nie kupi, na samochód nam dołozy, da na te 5-6 tys....a laptopa nam kupuje od października i cały czas mówi, że na nastepne świeta bo akurat na cos innego wydał. Co prawda 1000 zł nam do mebli kuchennych dołozył, ale miał kupic wózek dla naszej córki, trąbił o tym przez pół roku, że on kupi! my mamy tylko wybrac, a 2 tyg przed porodem powiedział, że sami musimy kupić bo on nowy samochód kupuje. Nie chce być dla niego wredna ale delikatne aluzje nie skutkuja. Jego rodzina w ogóle nie komentuje tego co mówi, nawet nie zwracają na to uwagi, ale mnie to okropnie denerwuje i moją rodzinę troche też ( widzę to ) bo ileż mozna słuchac przechwalania się i wymądrzania oraz krytykowania, że takich rzeczy sie nie kupuje bo to byle co bo za tanie i takie tam...nie chcę być dla niego wredna bo nie chcę robic przykrości teściowej bo to wspaniała kobieta i mężowi, bo wie jaki jego ojciec jest ale broni go często bo to w końcu jego ojciec. Niedługo roczek córeczki a jak ja pomyślę, że on znowu będzie sie wymądrzał i nie da nikomu dojść do słowa to szlag mnie trafia... musiałam sie wygadać...

Gość gość
Oj współczuję, znam takich ludzi. Ostatnio na weselu usiedliśmy na przeciwko chrzestnej mojego męża i jej mąż to taki typ. Popsuł nam całe wesele. Wszystko wie najlepiej a jak sie z nim nie zgadzasz to on w chamski sposób nie daje dojść do słowa. W końcu my tez zachowaliśmy się chamsko i jak tylko nadarzyła się okazja to się przesiedliśmy :) Pozostaje niestety tolerować bo to teść, więc urwanie kontaktów nie wchodzi w grę.

Gość gość
kontaktów oczywiście nie bedziemy urywac bo jak juz mówiłam to dobry czowiek ogólnie, kocha wnuczkę. Ale to wymądrzanie się w towarzytwie...nie wiem czy on ma jakieś kompleksy czy się pokazać musi na co to go nie stać ( bo od kilku lat ma pracę w której naprawdę dużo zarabia a wcześniej tak nie było, długi czas był bezrobotny ). I te obietnice bez pokrycia, co to on nam nie kupi, ile pieniędzy nam da...