Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AdminGosc

kampania przeciwko hamstwu

Polecane posty

Dużo osób zauważyło , że na forum powszechnie szerzy się brak kultury . Różni ludzie są jedni mniej wychowani , jedni bardziej . Jedni bardziej zakompleksieni , jedni mniej . Jesteśmy ludzi , żeby było przyjemnie kultura to podstawa. Osoby , które nie potrafią się powstrzymać od przekleństwa powinny opuścić forum , a nie zaśmiecać je . Proszę ludzi , którzy ze mną zgadzają się upominajcie takie osoby . Wyczyśćmy forum z takich wpisów . Niech to będzie rzadkość.

Gość gość
może najpierw kup słownik ortograficzny...

Gość gość
Ukłoń się i wypier/dalaj.

Właśnie podałeś przykład takiego zachowania . Ja nikogo nie upominam , że nie umie rozwiązywać szeregów potęgowych , albo indukcji matematycznej . Każdy jest inny . Ja mam problemy ze skladnią .

Gość gość
Zwracam grzecznie uwagę, ze masz problemy z ortografia ( to co innego, niż składnia, sprawdź), pisząc chamstwo przez "h". Taki powazny bład ortograficzy w tytule sugeruje, że pisząca post nie ukończyła ( lub nie powinna była ukończyc) szkoły podstawowej, a jesli wie o swoich problemach , fakt, że nie uzywa słownika świadczy o jej lekcewazącym stosunku do czytelników. W jednym i drugim przypadku nie zachęca do tego, zeby jej wypowiedzi były traktowane poważnie.

Gość gość
Przecież literówka może się każdemu przydarzyć. Nie piszemy tutaj sprawdzianu z ortografii. Co do kampanii chamstwa autorko, to chamstwa raczej nie wykorzenisz ani tutaj, ani w realnym życiu. Można omijać lub nie odpowiadać na takie wpisy :-) Ludzi nie przeskoczysz. Miłego dnia :-)