Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy poród może zacząć się od .. ??

Polecane posty

Gość gość

Czy poród może się zacząć od zatwardzenia ?? Może takie głupie pytanie,ale sama nie wiem.. Termin mam za 2 dni przez okolo 30 min nie wychodzilam z toalety bo nie moglam sie zalatwic a teraz mam plucia w pachwinach i krzyzu.Momentami twardnienie brzucha

Gość gość
Od biegunki jak juz

Gość gość
mnie rano zaczęło czyścić :) apetyt inny i tego samego dnia o 17 odeszły mi wody

Gość Korzuch
ja slyszalam ze porod raczej objawia sie tym ze organizm sie oczyszcza, czyli od czestych wizyt w toalecie

Gość gość
Wypij duzo wody albo sloiczek dla niemowlat ze sliwek. Powinno pomóc na zaparcia.

Gość gość
A moze nie masz zaparc a czujesz skurcze i odbierasz je jako parcie na stolec? Ja 2 dni przed porodem nie moglam sie zalatwic,myslalam,ze to ze stresu bo bylam na patologi ciazy i nie potrafie jak ktos moze cos slyzec;) ale na drugi dzien do kibelka latalam co jakis czas,nie mialam biegunki ale po prostu usuwalam co trzeba :P jakies 10 h pozniej odeszly mi wody a przy partych nie balam sie przec bo potem prawie nic nie jadlam-brak apetytu a po tylu wizytach w wc nie mialam obaw,ze cos tam zostalo:P