Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marooo

Dziewczyny przeczytajcie, naprawdę warto :)

Polecane posty

Gość Marooo

Powiem coś o sobie mam 27 lat, w sumie jeszcze nie mam ale w tym roku skończę, jestem miły, sympatyczny, całkiem ładny, wykształcenie wyższe, mieszkam z rodzicami, choć mam własny dom do remontu. Ogólnie jakieś perspektywy na przyszłość są, nawet prowadziłem firmę ale nie wypaliła. Z jednym mam problem, a mianowicie z dziewczyną, chciałbym poznać również miłą, sympatyczną dziewczynę, nie musi być jakaś królewna, wystarczy normalnie wyglądająca, myśląca poważnie o życiu, itd. Dziewczyny taki apel do was, jest to wasze forum, ogólnopolskie, może będzie to czytać przeciętna dziewczyna która, chciałaby poznać takiego człowieka jak w opisie, jestem z Podkarpacia ale w dzisiejszych czasach odległość nie ma znaczenia. Nawet przynajmniej może ktoś chciałby popisać, byłbym naprawdę szczęśliwy, jeżeli ktoś chętny odezwijcie się :)

Gość gość
a może szukasz chłopaka? chętnie cie przeoram

Gość gość
masz role bo ja bardzo chcialabym wypasac kozy,byki ewentualnie jakas trzode chlewna chodowac takie mam zamilowania i obowiązkowo kombajn do ziemniakow bo to recznie tak ciezko te kartofle zbierac

Gość Marooo
Jak ktoś pisze takie teksty to niech przedstawia się z imienia i nazwiska, miejscowości, bo napisać takie coś to nie jest sztuka. Kultury polaku a nie chamstwa, ciekawy czy jakbyś pokazał twarz, czy też byś był taki mądry jeden z drugim.

Gość gość
komu tu kultury brakuje takie sa moje upodobania mam prawo do wlasnych pasji co nie :)

Gość Marooo
Nie wiem czy uważnie czytałaś, ale tam żadnego pytania o Twoje pasje nie ma, jak ktoś ma tak pisać lepiej niech się nie wypowiada.

Gość gość
Ja jestem z podkarpacia. Czy ty jestes z okolic przeworska?

Gość gość
jestes prostak kto ci odpisze

Gość gość
na wsi taki trend 40 lat temu panowal ze wydawalo sie pannę za kawalera z chaupa

Gość gość
A teraz jaki trend panuje?

Gość gościówanka
goście!Mordy w kubeł i do szafy.Dajcieludziom pogadać

Gość Marooo
No właśnie jest takie powiedzenie nigdy nie zniżaj się do poziomu głupca, bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Jeżeli piszę o domu, to tylko w kontekście dalszej przyszłości. Każdy poważnie myślący człowiek, wie że w pewnym momencie trzeba po prostu przejść na swoje a nie siedzieć na garnuszku rodziców i pokazywać, Kim to nie jest w Internecie, a dokładniej na forum. Tak, blisko jestem z okolic Przeworska.

Gość gość
racja zatem opuszczam ten temat :)

Gość kazdy z was mowi ze mily
a chamstwo zawsze wychodzi . dla mnie i tak za daleko:(🖐️

Gość gość
Maroo wyciąg kij z doopy jak piszesz

Gość Marooo
Jestem tutaj od niedawna ale większość tematów zakładanych tutaj jest poniżej jakiejkolwiek krytyki, tematy dosłownie tak wulgarne że aż trudno cywilizowanemu człowiekowi takie coś się czyta. Ja natomiast napisałem temat całkiem poważnie i chętnie bym w miarę możliwości porozmawiał z jakimiś dziewczynami a najchętniej zaprzyjaźnił , i nie musi to być Podkarpacie :)

Gość gość
nieraz spotykam ludzi myślących kategoriami "cy warto" i " cy mi się to oplaca " w wersji lajtowej jest to do przyjęcia ,tyle że Ci ludzie lajtowi nie są.

Gość Marooo
Fajnie że są osoby które są w stanie normalnie porozmawiać a nie zachowywać się jak dorosłe dzieciaki. Naprawdę jestem osobą neutralną i nie chcę nikogo poniżać, ale my jako Polacy szanujmy się na wzajem i nie docinajmy sobie bez byle okazji. Chciałem tylko porozmawiać z normalnymi dziewczynami, mam swoje zainteresowania, poglądy, itd. i chciałbym się wymienić doświadczeniami, z miłą chęcią poznał bym jakąś tak jak pisałem dziewczynę. Jestem osobą która nie jest wyskokowa w znaczeniu że nie szlajam się po klubach, barach itd. w związku z tym nie mam jakiejś większej styczności z dziewczynami.

Poszukaj w realu, wśród dziewczyn z otoczenia, większe prawdopodobieństwo trafić na osobę, której szukasz. Jako facet przejmij inicjatywę i zagadaj, poderwij, ośmiel, zainteresuj :) Powodzenia!

Gość gość
no jeżeli studiowałeś to na uczelni nikogo nie wypatrzyłeś?To forum jest takie jak opisałeś,więc dziwi mnie to że właśnie tu w takim miejscu szukasz dziewczyny,może i są tu jakieś mądre ale napewno nie będą pisały na forum.

Gość gość
Witaj. Drogi autorze możesz napisać coś więcej o sobie, zainteresowaniach, pasjach, wyglądzie?

Gość gość
Kazde miejsce jest dobre. Ja na forum poznalam mezczyzne z ktorym jestem 3 lata. Od dwoch wspolnie mieszkamy. Powodzenia. Tutaj tez sa normalne dziewczyny, pewnie tez ladne, samotne,Ja bylam jedna z nich ;) ktore nie zawsze maja ochote wyjsc do klubu albo jakiegos baru. Wszedzie mozna poznac fajnych ludzi :)

Gość gość
jestes prostak,gbur w dodatku z zerowym poczuciem humoru,nie widze nic obrazliwego w wpise 16:52 a od razu rzucasz sie jak wesz na powrózku i przezywasz jak stonka wykopki...bez komentarza

Gość gość
fikumiku : jestes wolna?

Gość gość
Autorze, wydajesz się być sympatyczny. Nie zrażaj się głupawymi wpisami, widzę, że odzywają się też takie "normalne" dziewczyny, jakiej szukasz.

Gość Marooo
"Kazde miejsce jest dobre. Ja na forum poznalam mezczyzne z ktorym jestem 3 lata. Od dwoch wspolnie mieszkamy. Powodzenia. Tutaj tez sa normalne dziewczyny, pewnie tez ladne, samotne,Ja bylam jedna z nich oczko.gif ktore nie zawsze maja ochote wyjsc do klubu albo jakiegos baru. Wszedzie mozna poznac fajnych ludzi usmiech.gif" To jest wręcz wzorowa wypowiedz, wielkie dzięki za nią. Coś więcej o sobie, lubię sport w tym piłkę nożną, nieraz trochę poćwiczę na siłowni, stąd wygląd średnio zbudowany, waga około 80 kg, wzrost 180. Lubię również dobry film, fotografię, oczywiście mam kolegów, koleżanki, nieraz wychodzę z nimi. Zawsze chciałem poznać jakąś fajną dziewczynę, miłą, sympatyczną, w zasadzie nie mam problemu z kontaktami, rozmową ... . Dlatego zwracam się do dziewczyn przeglądających to forum o zainteresowanie tematem, nie musi chodzić od razu o związek ale rozmowę, wymianę zdań na różne tematy.

Gość gość
Ile masz lat ?

Gość gość
W pierwszym poście napisał, ze 27.

Gość gość
szkoda ze mam 35 lat bo fajnie brzmisz :) zycze powodzenia !

Gość marooo
Dzięki, również życzę Ci powodzenia. Podam może swojego mejla balans0@wp.pl bo może nie każda dziewczyna chciałaby pisać bezpośrednio na forum. Chciałbym aby ten temat był podtrzymywany nie tylko jeżeli chodzi o moją osobę ale również innych osób, powiedzmy z Podkarpacia i nie tylko. Naprawdę nieraz warto po pisać z kimś, zaprzyjaźnić się, nawet niekiedy spotkać, porozmawiać. Dziewczyny a wiem że na pewno czyta to wiele wartościowych dziewczyn zarówno z Podkarpacia, jak również całej Polski odezwijcie się :)